Sayfa 283/1002 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    birşey gozlemledim
    suc sua borclanma araclari gibi hareket ediyor
    borclanma araclarinin getirisi pozitif olursa bu iki fona yansiyor hemen
    Bu ayki getirileri çok düşük. Ama en azından bazı fonlar gibi zarar yazmadı. Lakin böyle giderse fondan çıkışlar başlar. Önümüzdeki ay fon getirisi için önemli.

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad bu arada karı görürsem Türkiye eurobondlarından çıkacağım. Altın fonlarına girmeyi planlıyorum. TLE den gelen parayı altın fonunda değerlendirdim. Bir miktar daha almayı düşünüyorum.
    Eurobond un kendisimi mart ayı gibi aldım. %7 gibi bir faizi var. Altı ayda bir ödemeli. İlk ödemeyi de aldım. hem getiri hem de kur farkı getirisi iyi oluyor. Uygun zamanda alınırsa fondan daha iyi. Vade sonuna kadar tutarsanız düştü, çıktı stresi de yaşamazsınız.

3.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    GUH için yanıt verenlere teşekkürler... bende AFT de olduğu için ikisi birden gereksiz diye algıladım... yani AFT varken bir de GUH almak saçma bu durumda...
    Çok benzer evet ancak içeriklerdeki hisse senedi ve ağırlıkları farklı. Riski bir nebze dağıtmak adına hepsinden de alınabilir. Örneğin birinde hisse olarak cisco vardır ve ağırlığı çoktur bu hisse taban yaparsa diğer fonlarda bu hisseden yoksa getirisi daha yüksek olur en azından zararı daha düşük olur. Tam tersi de mümkün tabi yükseliş durumunda .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Eurobond un kendisimi mart ayı gibi aldım. %7 gibi bir faizi var. Altı ayda bir ödemeli. İlk ödemeyi de aldım. hem getiri hem de kur farkı getirisi iyi oluyor. Uygun zamanda alınırsa fondan daha iyi. Vade sonuna kadar tutarsanız düştü, çıktı stresi de yaşamazsınız.
    Üstad eğer dolar kuru düşerse elimdeki parayı tamamen dolara çevirip eurobond almayı düşünüyorum.

5. Arkadaşlar AFA,AOY ,TMG ve AFS hakkında ne düşünüyırsunuz.yatırım yapan var mı bunlara.getirileri dolara ve abd borsalarına paralel mi artıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar AFA,AOY ,TMG ve AFS hakkında ne düşünüyırsunuz.yatırım yapan var mı bunlara.getirileri dolara ve abd borsalarına paralel mi artıyor.
    AFS taşıyorum hocam ben Çin ve Londra ağırlıklı kağıtlar var.

7. Arkadaşlar AFT ve YAY için NASD**'taki hangi endeksi takip ediyoruz acaba? Daha önce burada paylaşılmıştı ama unuttum maalesef

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Arkadaşlar AFT ve YAY için NASD**'taki hangi endeksi takip ediyoruz acaba? Daha önce burada paylaşılmıştı ama unuttum maalesef
    NASD**-100 Technology Sector Index (NDXT)

Sayfa 283/1002 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •