Originally Posted by Dolares Sizin JPMorganınız varsa bizim damadımız var. Konuş damat konuş... :kahkah kahhh:.
Originally Posted by şahit 10 gram lot vardı aldıktan bikaç saat sona sattım. 4.5 lira vergimi de ödedim. asdas. Akşam seansı acık bıraktım, dün siz cok eğlendiniz biz izledik, asdas
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ariston TUPRS 83,80 oldu, 82,75 den alıp karanlık odada vermek lazımmış. Ben karanliktan korkarim 83.150 ne var ne yok bosalttim. Hani dizde al omuzda sat hesabi.
Originally Posted by thebigshort Alttan kapandığım. Short jetonunun 1 partisini yukarıdan tekrar açtım hayırlı olsun Nereden vurduysak çok şükür hayır etmedi kar ettik
Originally Posted by thebigshort Ütülemelere doyamadı 😊 Ben böle enayi görmedim arkadeş 😎 Ben böle enayi görmedim arkadeş
Originally Posted by ALPER Bi 90 bine helsin hep beraber alalım. Sonra ver elini 250 bin. Katılıyorum..[emoji106]
Originally Posted by thebigshort Ben böle enayi görmedim arkadeş Hemde ne enayi. Adam para dağıtmak istedi bugün. Eyyy pala dedim korktu. Gün ici 3 kez tokatladım dingili
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Originally Posted by thebigshort Ben böle enayi görmedim arkadeş Abi o enayi olmazsa sen nasıl para kazanacaksın, Allah daha cok enayi versin
Forum Rules
Yer İmleri