Sayfa 891/996 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. iş yatırım tupras al diyor... 82 stoplu sadece yardım olsun diye koydum siz bilirsiniz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir hareket olacaksa ptesi 15:30 sonrası olur...Esas hareket de yeni vade ile başlar..yurt dışı sağlam durursa yukarı, satış yerse aşağı hareket ihtimali artar.
    yani diyorsun ki: ANKARADAN YOLA ÇIKARSAN KOCAELİDEN SONRA YOLA DEVAM EDERSEN istanbula ulaşırsın...

yoruma bak..global çıkarsa biz ralli yaparız; global düşerse düşeriz..harika yorumlar...

şahsen biz global şelale yaparsa biz uzaya gideriz diyorduk...tabi farklı görmek lazım..

senin malum TV ye çıkman lazım..tam onlar gibi konuştun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,761
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rezalet bir borsa ayakta duramıyor
    seni hiç mutlu edemeyecek miyiz? asdas
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yeni vade çok az açık pozla başlayacak görünüyor...yakın vadede 220 bin kontrat kalmış genelde bunun 100 bin civarını uzlaşmaya bırakıyorlar...yani kabaca 120 bin daha aktaracaklar diğer vadeye...hali hazırda EKİM vadede 220 bin var açık poz...toplam 340-350 bin gibi başlayacak EKİM vade...AĞUSTOS vadede 521 bin kontrat APS gördük...

5.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    seni hiç mutlu edemeyecek miyiz? asdas
    Sattim kapattim longlari

Bu kdr ucuz borsada zorla haydari cikartcaklar

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yani diyorsun ki: ANKARADAN YOLA ÇIKARSAN KOCAELİDEN SONRA YOLA DEVAM EDERSEN istanbula ulaşırsın...

yoruma bak..global çıkarsa biz ralli yaparız; global düşerse düşeriz..harika yorumlar...

şahsen biz global şelale yaparsa biz uzaya gideriz diyorduk...tabi farklı görmek lazım..

senin malum TV ye çıkman lazım..tam onlar gibi konuştun.
    Kuyruğuna bastık, hemen çirkefleş...bir de milleti eleştiriyorsun saldırgan yazıyorlar diye.

Bir kere yapılan eleştiriyi anlamaya çalış...dolartl göçmüş diyorsun...göçen bir şey yok...piyasamıza etkisine bakacaksan kur sepetine bakacaksın...eurousd %0,5 yukarıda, dolartl ye bakarken eurotl ye de bakıyor musun acaba?

Aslında ne yazdığın umrumda değil de...bazen açık açık manipülatif şeyler yazıyorsun...forumda etki altında kalan arkadaşlar olabilir diye mecburen müdahil oluyorum...yoksa ne yazarsan yaz.

Art niyetli olmadığını umuyorum, ama hiç de iyi sinyaller vermiyorsun!!!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yeni vade çok az açık pozla başlayacak görünüyor...yakın vadede 220 bin kontrat kalmış genelde bunun 100 bin civarını uzlaşmaya bırakıyorlar...yani kabaca 120 bin daha aktaracaklar diğer vadeye...hali hazırda EKİM vadede 220 bin var açık poz...toplam 340-350 bin gibi başlayacak EKİM vade...AĞUSTOS vadede 521 bin kontrat APS gördük...
    Vade sonu ptesi değil mi? Daha çok zamanı var...350 bin ile yeni vadeye başlasa, 100 bin de salı çarşamba açar 450 lik pozisyon açılmış olur.,,sonra da gideceği yere gider
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Yükselirse yükseliyor ve fiyatlar artıyor denektir. Buradan fiyatların yükseldiğini anlarız.

Düşerse fiyatlar düşüyor denektir. Buradan da fiyatların düştüğünü anlarız.

Yorum dediğin böyle olur

Sayfa 891/996 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •