Sayfa 391/993 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    asıl kapanisa bakalim ayılarmı bogalarmi öne gececek
    bugün ki kapanışı iyi izlicem
    önemli
    Gorunuse gore aksama tam karhane olacak

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Gorunuse gore aksama tam karhane olacak
    bugün herşey olabilir bi 14:30 kredi işlemler kapansinda 15 gibi tablo netlesir

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Civi cakinca toz olduuuuu diye bagiriyor hanim
    Duvarimi kazdiracak
    ��������
    Bu tür tamir onarım işlerini hanım evdeyken sakın yapma. önce bir yol yaparsın . hanım .işte evin şu artıları şu eksileri var ne diyorsun diye konuya girersin. yapacağın işleri tek tek söylettikten sonra. ya hanım bak bunlar benim aklıma hiç gelmemişti. iyi düşündün diyeceksin. tabi bu arada her hangi bir şeyi öyle tezgahlayacaksın ki. o da ben buldum sanacak. sonra hanıma 10-15 evden uzaklaşma sağlıyacaksın ekip hazır olacak. aaa ne güzel olmuş diyeceksin. tabi yerse . yemezsse ne olur bilemem.
    NOT. Bu method bizim evde sökmüyor artık. Zamanında çok iş çıkardım aslında ama şimdi. iki gözü üstümde.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bunlara cevaba gerek yok
    Biden secilirse bizim icin felaket
    Trump secilirse refah
    Adam daha gelmeden hukumete laf cakti zora sokacagini soyledi
    Bu durumda biden secilse ve dxy cokse dahi bize etkisi negatif olur
    Simdi siz soyleyin biden secilir mi?

biden veya trump kim seçilirse seçilsin bizim için farketmez. amerikanın bize karşı olan temel politikası değişmez.
    bidenın söylediği sözler de siyaseten unutulur. biz ne sözler duyduk zamanında. (trumpun papaz olayındaki sözleri)
    biden ve erdoğan bir araya geldiklerinde öpüşüp koklaşırlar. o sözler hatırlanmaz siyasette.

5.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    biden veya trump kim seçilirse seçilsin bizim için farketmez. amerikanın bize karşı olan temel politikası değişmez.
    bidenın söylediği sözler de siyaseten unutulur. biz ne sözler duyduk zamanında. (trumpun papaz olayındaki sözleri)
    biden ve erdoğan bir araya geldiklerinde öpüşüp koklaşırlar. o sözler hatırlanmaz siyasette.
    "Sevgili dostum Joe" olur, dış güç Joe olmaz

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Bu tür tamir onarım işlerini hanım evdeyken sakın yapma. önce bir yol yaparsın . hanım .işte evin şu artıları şu eksileri var ne diyorsun diye konuya girersin. yapacağın işleri tek tek söylettikten sonra. ya hanım bak bunlar benim aklıma hiç gelmemişti. iyi düşündün diyeceksin. tabi bu arada her hangi bir şeyi öyle tezgahlayacaksın ki. o da ben buldum sanacak. sonra hanıma 10-15 evden uzaklaşma sağlıyacaksın ekip hazır olacak. aaa ne güzel olmuş diyeceksin. tabi yerse . yemezsse ne olur bilemem.
    NOT. Bu method bizim evde sökmüyor artık. Zamanında çok iş çıkardım aslında ama şimdi. iki gözü üstümde.
    Ustad
    Hanim calistigim sirketin muduru
    7/24 beraberiz
    Simdi ben nasil uzaklastiracam onu
    İsten atar mazallah 😀😀😀😀

7. Biden gelirse abd borsaları dolar ons ne tepki verecek asıl mesele o

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad
    Hanim calistigim sirketin muduru
    7/24 beraberiz
    Simdi ben nasil uzaklastiracam onu
    İsten atar mazallah 😀😀😀😀
    Allah yardımcın olsun üstadım.
    Allahtan ümit kesilmez.
    de...
    Hayat zor be di mi,
    Zamanında ibiğimize kıl ektirseydik. bu durumlara düşmezdik.

Sayfa 391/993 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •