Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans altın fonları için; dün demiştin ki 1932 dolar seviyesini baz alacağız. Yani bugün bu seviyenin üzerindeki kapanışlar olumlu yansıyacak demektir şeklinde anlıyoruz değil mi? Dolar da düne göre ne olur takip etmedim. Bu altın baz alındığı fiyatlara nereden bakıyorsun? Her saferinde sormayalım. Bol kazançlar
    Dolar düşüyor o yüzden ons kurtarırsa kurtarır
    bist kıymetli maden bültenine bakın16.30 civarı

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Blytc -33 oldu
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sermaye arttırım yapıldığını söylüyorlar.
    Blcy +1 şu anda online sisteme göre

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    5 yıllık perspektif ve ortalama enflasyon söyleminden..

arz yönlü enflasyon bekliyorum....hemen şimdi değil ama 10 yıllık bir süreçte...devletlerin kapanması ve abd de işsizliğin azaltılması ile yanına hisse piyasası balonunun şişirilmesi sosunu da eklersek neden enflasyon yaratılmasın...10 yıllık bir süreç...abd fabrikalarını kendi ülkesine çekmek istiyor...bu bir devlet politikası...petrolü de şişirecekler bence...iç çatışma ,savaş ile....

beklentilerim

abd uzun vade tahvillerde yön hep yukarı olacak...
    petrol düzeltmelerle yön yukarı...
    abd hisse piyasası sert bir düzeltme sonrası yön hep yukarı...
    altın son bir yükseliş ve tepe yaptıktan sonra hep aşağı..

10 yıllık perspektifim...daha doğrusu sallamalarım...
    Peşinen özür diliyorum alınan arkadaşlarım olursa : Bloomberg HT gibi oldu burası . Amerikan piyasaları ve ekonomisi konuşmak bana çok boş geliyor . Her lafı alan ( Bloomberg HT ) aynı sakızı çiğniyor . Bir fırtına haberini 10 dk konuştular geçen . Türkiye ekonomisini konuşmak zor çünkü . Size de aynısını yapıyorsunuz demiyorum ama gerçekler bizim ekonomimiz olmalı .Şimdiden söyleyeyim dünya gloabal bir piyasadır vs ...Elbette .

4. Amerikan piyasası söz konusu FED politikasıysa boş gelse de hoşuna gitmese de herkesi ilgilendiriyor malesef. Düzen bu. Aksi hareket Don Kişot'luk yapmak olur.

5. bu nnf fonundaki türev enstrümanları merak ediyorum. muhtemelen endeks ve hisse kontratlarıdır. Eğer o tarafı iyi yönetirlerse endeks üzeri getiri sağlayabilir. İlk çıktığı fiyatın %10 altında şuan
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Son birkaç gündür saat 15.30’a kadar düşen kur nedense 15.30 sonrası yükseliyor
    Ertesi gün gene aynı şey oluyor
    Olan eurobond ve altın fonlarına oluyor🙂

7. bu kadar sorunlarla dolu bir ülkede borsaya güvenip yatırım yaptık... 3. yılımdayım ve boyumun ölçüsünü aldım. ilk fırsatta kurtulup bir daha asla bulaşmayacağım... yazıklar olsun... 57 yaşındayım, ne kıbrısı bitti ne kürt meselesi ne bilmemnesi... bir gün de huzrulu ve mutlu geçemez mi bu ülkede???

8. bu ülkede altın ve dolar almaktan başka bisey yapmayanlar çok haklı bence...

Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •