Originally Posted by ALPER Herkeş longladıysa pala bu ortayı kaçırmaz deyip cort. ayıB bişi, biz burda Bigşort abiyi yedirmiyelim diye palanın önüne atlyok senin yabtığına bak
Hamdım Piştim Yandım
Sanırım bu haber beklenmiyordu habersiz malda yakalandılar gibi..Şimdiye çoktan şelale olmuştu normalde ama hala güçlü bir çok kağıt.
Originally Posted by tarkank bencede çok uygun Avrupa birliği yaptırım uygularsa enaz 7bin puan yukardan kapatırsın longu ya uygulamazsa? bu işler böyle. sonuçta kumar oynuyoruz yani. asdas
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Originally Posted by *Bozkurt ayıB bişi, biz burda Bigşort abiyi yedirmiyelim diye palanın önüne atlyok senin yabtığına bak bigşort bana bi şey olmaz diyo ama
Originally Posted by *Bozkurt ayıB bişi, biz burda Bigşort abiyi yedirmiyelim diye palanın önüne atlyok senin yabtığına bak bigşortu kurtarmak için şort girmen lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt ayıB bişi, biz burda Bigşort abiyi yedirmiyelim diye palanın önüne atlyok senin yabtığına bak Hep bigşort abi mi ütecek. Accuk da biz ütelim.
KARDEMİR iyi kazandırdı bugün Vurkaçta
Originally Posted by *Bozkurt ayıB bişi, biz burda Bigşort abiyi yedirmiyelim diye palanın önüne atlyok senin yabtığına bak subcektifi yedirmeyiz
Forum Rules
Yer İmleri