Sayfa 934/996 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Sert oynayalım haydi bakalım 💖💗🤞

2. 124.075 löng aktiften

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sert oynayalım haydi bakalım ������
    Yarımkebce yonca daha mı alıyım, yok abi büüüle iyi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen Habertürk veya CNNTürk'de biri bu kıta sahanlığı, karasuları, ekonomik bölge anlatıyordu, diğer katılımcılar sen kimin adına konuşuyorsun vs adamı susturdular.

Yeni hukuka göre Yunanistan'ın az da olsa bir şeyler kapma şansı var ama bence zorlama olur, hakkaniyet diye bir madde de varmış.

Öte yandan Yunanistan adaları Güney Kıbrıs'a verse bu sefer Güney Kıbrıs bir kısım haklar elde edebilir, sonra hülle yapıp birleşir.

Bizimkiler de müzakere edelim diyerek orta yol arıyorlar, pazarlığı yukarıdan başlatıyorlar ama geçmiş olsun zamanında tedbir alınması lazımdı. AB Doğu Akdeniz'de olmak ister, Ruslar da ister, ABD de ister, İngilizler'İn üssü var, Fransızlar da yer istiyor, hatta Çin'e liman verilecek onlar da Doğu Akdeniz'de olacak dendi.

Rusya ve Karadeniz ülkeleri bence bizim ile aynı görüşte, Ege denizinde bağımsız gemi geçemiyor 12 mil olunca.
    cüneyt özdemirin videosu var . emekli paşa çok samimice anlattı orda dönen oyunu verdiği rakamlar doğru ise. çok büük kaynak var

ama çözülmesi çok zor.

izlemeni öneririm.

5. Böyle haberleri piyasaya servis etmeleri hiç hoşuma gitmiyor pis kokular geliyor burnuma vade sonuna sıkıştırma vade başına güzel pozlanma çifte kavrulmuş oluyor.

6. 123975 ikin parti long

7. Mevcut poz kadar

Yeni vadeden 124.700 dem löng

terse kalan büyükler yetkili buluyor biyerden.

benim anladığım bu.

o yetkilide birtürlü bulunamıyor.

çok güzel ütülmeler izliyoruz

her cuma

Sayfa 934/996 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz