Originally Posted by şahit bozgurt hani rakam sölemicedin. bi kademede sen bi kademede ben varım asdas. Şır şır sesini taa uzaklardan duyar gibiyim asdas zopa geliyo
Hamdım Piştim Yandım
Secim olur biter Noldu bizim yunan isi Diyalog yoluyla devam Yemeyiz bunlari Ver tabana
hoş geldiniz Originally Posted by ConSenSus SenSor Selamlar, iyi trade'ler.. 3 aydır dengesiz agresif iç ve dış piyasalarda kuruş kaptırmadan all FLAT, Dolar+TL nema nakit geldik bugünümüze.. ... Aylar sonra ilk trade; 1238 orti longlar vadesonu fırsatları hatrına.. Biraz da 1235-6 civarları yazdık, yeni gün düşüğü kovalarsa.. MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by EMLAK bigşort sen ekim vademi long hep ? burdan bir V yapmadığına göre pztesi daha aşşağısını görmek lazım gibi. 2 vadeden de löng. Var reis
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by thebigshort 2 vadeden de löng. Var reis çok abanma pztesi vade sonu
Originally Posted by EMLAK çok abanma pztesi vade sonu o da ona güveniyo zati. yoksa o zencilerin taşıdığı tabut vardı ya. o misal.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by aysumetin25 hoş geldiniz Sağolun, hoş bulduk.. Buralardaydım aslında yazmıyordum ama epey okuyarak takiben..
Originally Posted by şahit o da ona güveniyo zati. yoksa o zencilerin taşıdığı tabut vardı ya. o misal. eli rahat değil yinede. yeni dipler geldi. pztesi zararına kapatma ihtimali var mecbur yoksa aşşağı ekleme yapardı 15 lik kanal süper çalıştı. çizin arkadaşlar en iyi sistem budur.
Forum Rules
Yer İmleri