Hisse/X30 şeklinde ürünler çıkarmaları lazım varant işi tutmadı Deustche de gitti.
Bir ara düello varantı mı ne ismini hatırlayamadım, iki ayrı hisseya karşı çıkmıştı, o tip şeye ilgi daha az olur ama endekse karşı daha mantıklı bir şey, ihraççı açısından daha az riskli olması lazım.
Vadeli piyasa daha da derinleşir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Eğer coranaya karşı etkili başarılı bir aşı piyasaya çıkarsa basılan onca para borsaları nasıl etkiler? Nereye kayar bu para ? Endeksler zirvede acaba işaret fişeği mi bekliyor? İyimserlik insan psikolojisinde daha baskındır karamsarligi süreğen yapamazsın en olmazdan bile iyimser bakışı yakalarsin böyle bir durumda hiç görülmemiş rakamları görürüz .
Neyse ne tarafa kırılırsa o tarafta oluruz sorun yok.
Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan Doğu Akdeniz'deki münhasır bölge krizi tırmanıyor. Girit Adası açıklarında Türk gemisine yaklaşan Yunan F-16'larını Türk F-16'ları engelledi
Yabancı yerliye ilaveten kur riski, faiz riski, yabancı dil riski, yabancı ülke riski, likidite riski ve Türkiye riski alıyor.
Düşük ihtimal de olsa büyük umutlar verebilmeli ki herif merak edip gelsin.
Daha önce sistem yavaş diye gelmiyorlar deniyordu sistem değişti ama tam anlamı ile sisteme hakim olunmadığı bugün ortaya çıktı vatandaşlar kademeye oynuyor bilmemezlikten geliyorlar, bu kadar hacim nasıl oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri