Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
Bakan Selçuk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Eğitimde asıl yük öğretmenin maaşıyla ilgilidir. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçesine bakarsanız, yatırım bütçesinin çok çok küçük olduğunu görürsünüz. Neye göre; personel maaşına göre... Bu tüm okullar için böyledir. Yani asıl yük kira varsa kirada ve öğretmen maaşındadır. Geri kalan yük vergi yüküdür ve elektrik su parasıdır. Eğer vergi yükü devam ederse, eğer maaş devam ederse büyük ihtimal bizim masraflarımız da büyük bir azalma olmaz."

eğer maaş devam ederse ne demek ki.?
Bedava çalışacak öğretmenmi aranıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben PTT çalışanıyim bu pandemi sürecinde belkide en çok çalışan kamu kurumlarından biriyizdir diğer devlet kurumları dönüşümlü çalışırken bırak dönüşümlü çalışmayı haftanın her günü ise gittiğim oldu altta kalanın canı çıksın birde direk validen emir geliyordu çalışmamız için ve mesai bile almadık öyle diyim en son herkese 2000 TL dağıtmak zorunda kaldılar ve bunu bize bir lütuf gibi sundular öğretmenler için şunu diyebilirim onların elinde olan birsey değil Di onları suçlamak da doğru değil hele ki maaş konusunu gündeme getirmek hiç doğru değil vergisini biz veriyoruz demi sonuçta devleti yönetmek ayrı şirketi yönetmek ayrı devletin aslı görevi eğitim sağlık ve güvenlik son zamanlarda sağlık çalışanların işlerinden istifa ettiğini duyuyoruz onların da takaati kalmadı sonuçta çalışanları kusturmemek lazım bu iş öyle birlik beraberlik naraları atmak la olmuyor bir devlet çalışanına bunu yap dersen yapar görevi o çünkü önemli olan yönetim bakanın konuşmaları pek yakışık kalmamış zor bir dönemde okullar kapandı ve sen okula gitmeyen öğretmene maaş ini verdin bu öğretmenin elinde olan birsey değildi zaten ama full ek ders niye verdin bunun mantığı yok şimdi ise eleştirilerin odak noktası öğretmenler oldu ben öğretmenlerin ek ders talebinin olduğunu düşünmüyorum