Sayfa 979/996 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Arkadaşlar kusura bakma. Bu trol yüzünden sayfayı baya sisirdik. Zaten okursanız anlarsiniz. Şahsım adına bu trolun gazına geldim özür dilerim

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Algılara inanmışsınız bir kere, erdoğanda değişen bi şey yok, hatta parti bütün pisliklerden arınıyor diyebiliriz.
    güç zehirlenmesi dediğinizi şey gün geçtikçe güçlenip muktedir oluyor, kurumlara daha bir hakim oluyor.
    az çekmedi bu memleket bürokrasiden, muktedir olamayan başbakanlardan, ordu da görevli bir subay başbakana posta koyuyordu.
    amir devletden memur devlete(hizmet eden) geçilmiş olması başlı başına bir devrimdir.
    Kamuda görevli ordu mensubu yada polis memuru kendisini devlet görüyor vatandaşına emir eri gibi davranıyordu, artık o memurlar pandemi döneminde vatandaşın evinden sipariş verdiği rakısını servis ediyor, yanında buzu da götürüyor, götürdü.
    bence senin ayarlarda bir sııkıntı var..... bende eski askerim.. ama hiç kendimi devlet gibi görmüyordum.... kimseyi de emir eri olarak görmüyordum... işkembeden sallayıpta ülkeyi batıranları savunup durma arkadaşım....sizin beyin yapınız şu;
    benim adamım ne yapsa doğrudur. O yanlış yapmaz... Yapsa da suç karşısında duranlardadır... O istediğini yapar... Kimse karışamaz... a.q. yerinde merkez bankasının kasasında para yok... -32 MİLYAR dolar borç takmışlar... Devlet bankalarının dolar hesaplarını boşaltmışlar.... hala neyi savunuyorsun sen.... bundan önce hangi hükümet ülkenin kasasını ve bankaların hesaplarını boşalttı.... yok mu aranızda bi akıllı

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    özel okullar zaten eğitimde tüm dengeleri bozdu.
    öğretmenleri yüksek not vermeye zorlayarak,okulun kalite puanını arttırarak üniversite sınavlarında dengeleri bozuyorlar.
    özel üniversitelerde örencilerde bir şey öğrenmeden tamtakır geliyorlar.
    mühendis olmuş,yerçekimi ivmesinin birimini bilmiyorlar.
    Sistem yanlış.Üniversite sınavları başarıyı ölçen bir sınav değil, sıralama sınavı.Bir öğrencinin seçtiğı alandan sayısal ya da sözel 100 üzerinden en az 50 soruyu doğru cevaplamadan bir üniversiteye kabul edilmemesi gerekir.Böyle olursa üniversitelerin eğitim kalitesi çok yükselir, bir işe yaramayan diploma veren tabela üniversiteleri kapanır.Üniversite sınavında 50/100 barajını geçemeyen öğrencileri ise uygulama ağırlıklı 2 yıllık meslek yüksek okullarına yönlendirip bir meslek öğretmek hedeflenebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : deniz43; 30-08-2020 saat: 08:34.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Otomotivde ÖTV değişikliğini içeren karar Resmi Gazetede yayımlandı https://t.co/UC45j6fXIR

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.

Günaydın TÜRKİYE
    Son düzenleme : carkos; 30-08-2020 saat: 08:49. Sebep: G�nayd�n T�rkiye
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Bayram hediyesi ..

Zaten inanılmaz ÖTV yükü vardı şimdi daha da artmış ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bayram hediyesi ..

Zaten inanılmaz ÖTV yükü vardı şimdi daha da artmış ..
    Dünya da en yüksek otomotiv vergisi Türkiye de, bu son düzenleme ile...

Bakalım bizi kıskanan Almanya dan nasıl bir hamle gelecek?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Her sabaha bir müjde ile uyanmak.... 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    En kutsal görevi yapan guruplardan olan öğretmenler yerine keşke diyanet bütçesi ve imamların durumunu yazsaydınız.
    Bir örnek olarak, yeni yapılan Çamlıca camisinde kaç imam kadrolu görev yapıyor? Haftada kaç saat çalışıyorlar, maaşları ne kadar, ek gelirleri ne kadar? Ve en önemlisi kendileri için lojman olarak kiralanan evlerin aylık kiraları ne kadar ve kim ödüyor.
    Söylenecek çok şey var da neyse.....

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Diyanet isi külliyen rezalet akp den sonra diyanetin d si kalmayacak
    Ama öğretmenlerin tatile devam simarikligi cok goze batiyor seminerlere bile gitmemek icin yırtındılar

Sayfa 979/996 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •