Sayfa 412/1043 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Güçlü iktidar ne yapar biliyonuzmu?

Nereden buldunu çıkarır.

Kayıt dışını kayıt içi yapar.

Kıyak emekliliği kaldırır.Haram bu konu yoruma bile açık değil.

Hal yasasını çıkarır.

Araca vergi koymuş araç'ın fabrika fiyatının üzerinde araçın üretim maliyetinin üzerinde vergi var.

Bu konu sağlık bağlamında olabilir (sigara,içki)
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Çelik, mebes ve değerli arkadaşlar hisselerin direnç ve destek noktalarını belirli hesaplamalara göre güncel ve toplu hisse olarak görebileceğimiz bir internet sitesi var mı?
    Soruma cevap alamadım,

3.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Çelik, mebes ve değerli arkadaşlar hisselerin direnç ve destek noktalarını belirli hesaplamalara göre güncel ve toplu hisse olarak görebileceğimiz bir internet sitesi var mı?
    Merhabalar , hisselerin direnç ve destek noktalarına toplu olarak bakma bilemiyorum . Fakat hisse bazında tr. investing, big para , bazen de oyak yatırım sayfasından bakiyorum . Oyak yatırım sitesi gayet güzel. Çoğu zamanda hisseyi tiwittir da arayarak güzel yorum ve eğriler ve grafikler şeklinde araştırıyorum....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar , hisselerin direnç ve destek noktalarına toplu olarak bakma bilemiyorum . Fakat hisse bazında tr. investing, big para , bazen de oyak yatırım sayfasından bakiyorum . Oyak yatırım sitesi gayet güzel. Çoğu zamanda hisseyi tiwittir da arayarak güzel yorum ve eğriler ve grafikler şeklinde araştırıyorum....

Teşekkür ederim. investing de toplu olmasa da varmış.

5.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. investing de toplu olmasa da varmış.
    Biraz da sitem olarak . Bu hizmeti bist , ve borsa yönetiminin yapması gerekirdi . 350 bin yeni yatırımcının giriş yaptığı. Ve TÜRK Varlıklarının ve şirketlerin değerlenmesi için apaçık ve hatta zorunlu olarak bu bilgileri vermesi gerektiğini düşünüyorum. Içlerinde profesörler, danışmanların olduğu bu bilgilerin paylaşılması ülke ekonomisi içinde iyi olacaktı. En azından zaman zaman tv ve sosyal medyadan tanıtıcı bilgiler verseler , reklam yapsalar çok iyi olurdu . Hatta hacim ve bazı bilgilerin 15 dak geç verilmesi bile yanlış olduğunu düşünüyorum.

6. Macd ve Rsı göre gözüme güzel gözüken. IPEKE, ECZYT, TRKCM, ANACM elbette acemice bir bakış açısı. Ytd.Ereglide yorgunluk belirtisi var olsada haftalık Macd güzel gözüküyor. Şu trader yaptığım parayla satın aldığım MTRYO teknik müsait olmasına rağmen bir türlü kalkış yapamadı. Buda Galip ağanın hissesi olmalı. Yabancılar Cusan ı topladıkları sonra bir haftada nasılda yukarı götürdüler .Tekrardan Ulusumuzun Zafer Bayramı kutlu olsun.

7. Teşekkür ederim

8. ECZYT a katiliyorum

Sayfa 412/1043 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •