Sayfa 991/996 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Oturup hollandanın vergi kalemlerini inceleyecek halim yok. Yaşayan arkadaşıma sordum. Kalem kalem yazdı. Buraya kaynak arkadaşım diye yazacak halim yok herhalde. Şimdi hollandada vergi yükü bizden az ise başka sorum yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sizin işte zor be. Ben olsam savunacak bir cümle bulup söyleyemem.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Uymayın, ütülürsünüz!...

Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    Sizin işte zor be. Ben olsam savunacak bir cümle bulup söyleyemem.
    Zor olan ne anladım. Savunulması gereken ne yazar mısınız ?.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    35 yil çalışıp emekli olan bir öğretmen 140-50 bin lira falan ikramiye alıyor.

Fiat egea baz model benzinli bir sıfır araç bile alamayacak son zamlarla.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gerçekten bu kadar alıyor mu ?

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Doğru olan da o zaten, uzman doktora gidebilmek Türkiye de ki kadar kolay olmamalı. Uzman doktor diyorsun ama adam toslit yada farenjit teşhis edip tedavi etmeye çalışyor. Hayır yani madem bunlara teşhis koyup reçete yazacaktı ne halt depertmeye uzman oldu. Basit bir pratiayenin teşhis ve tedavisini uygulayabileceği bir hastalık için uzman hekimlerin kapısında onlarca kişilik kuyruk oluşuyor. Tabii kavga gürültü de cabası. Uzman doktorlara bu kadar kolay muayene olabilmek sağlık sistemi açısından çok yanlış
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    ben biliyorum.
    bir mühendis yada öğretmen 2-3 maaşıyle bir bmw alabiliyor.
    asgariücretlide 8-10 maaşıyle.
    ama sağlık sistemlerinde özel hastane yok.
    uzman doktordan randevu almak bir hafta sürüyor.bir BT çekilmesi 2 hafta
    önce aile hekimine gidiyorsun.
    orada paranda olsa fark etmiyor.ayni muameleye tabi oluyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Eski arkadasim ogretmendi
    Gecen yaz full eller havada o plaj senin bu benim 2 3 ay
    Nese donduler eylul de kasim ortasi hoppp marmaris sezon sonu...
    Aralik basladi bi baktim almanya ocak sonunda 2 hafta
    Corona yok o ara almanya dönüş nisan tatil biletleri alindi...
    Istifa edip bastan ogretmenlik icin uni sınavına girecektim nerdeyse yok boyle muthis bir is
    Tatilden firsat buldukca okula geliyorlar bir de sikayet ediyorlar
    Ben öğretmen değilim yakınlarımdan da öğretmen yok ama şu kafa yapısını lanetliyorum

Bu ülkede eğitime verilen değer araba kaportasina verilen değer kadar olsaydı herkes geleceğinden emin , rahat , huzurlu bir hayat sürerdi..

Öğretmen maaşları en yüksek maaş olsun
    Çocuk büyük farketmez bir öğretmen görse önünde diz çökmeli .. bilgiye verilen degerin karşılığı olmalı ..

Öğretmenin aldığı maaşı hesap eden kafadan bişey beklemek yanlış olur zaten ..

O kadar kolay para kazanan varken bı yerlerinde bı acısı olmalı insanın öğretmen maaşına tatiline dil uzatanin ..

Çok sinirlendiğim için yazım bile anlaşılamamıştır muhtemelen ..

Kısaca mallık yapmayın
    Ne zaman bilgiye değer verirsek o zaman rahata kavuşuruz

Ne zaman araba kaportasina verdiğin onemle çocuğuna verdiğin önem esitlenirse bir şeyler bekleyebiliriz memlektten

6.  Alıntı Originally Posted by ademdoger Yazıyı Oku
    Gerçekten bu kadar alıyor mu ?

Geçen sene 162 bin lira almıştı. Yaştan dolayı emekli olan bir sınıf öğretmeni. Tabii onlarda bir İlksan yardımı var. Onla beraber almıştı o parayı.

Şimdi baktım emihep programından 35 yıl çalışan 155 bin civarı alıyor bugün emekli olsa. Sınıf öğretmeni ise bir de uzerine İlksan yardımı alır. O ne kadar bilmiyorum.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Doğru olan da o zaten, uzman doktora gidebilmek Türkiye de ki kadar kolay olmamalı. Uzman doktor diyorsun ama adam toslit yada farenjit teşhis edip tedavi etmeye çalışyor. Hayır yani madem bunlara teşhis koyup reçete yazacaktı ne halt depertmeye uzman oldu. Basit bir pratiayenin teşhis ve tedavisini uygulayabileceği bir hastalık için uzman hekimlerin kapısında onlarca kişilik kuyruk oluşuyor. Tabii kavga gürültü de cabası. Uzman doktorlara bu kadar kolay muayene olabilmek sağlık sistemi açısından çok yanlış
    Zeynep Kamile çocuk nöroloji sine gittim
    Öğleden sonra saat 3 gibiydi sıra olarak 75 . Sırayı aldım

Aldığı maaş birilerine batar ama o olmadan senin çocuğundaki hastalığı ne uzman çocuk doktoru anlayabilir ne de başka bir branş taki doktor

Türkiye'deki sayısı o kadar az olmasina rağmen yaptığı işin ehemmiyetini herkes bilmesine rağmen aldığı maas çok hasta bakarsa 15 bin az hasta bakarsa 8 bin

Adama bir sekreteri çok görmüş devlet
    Kapıdan içeriye girmek bile zulüm hastalardan

Sen bu ortamda ogretmen çok tatil yapıyor doktor çok kazanıyor diye laf gevele ..

Ön tampon sökme takma 300 TL
    Servis klima taşımaya riskini alıyorum diye 400 TL istiyor
    Bir bakıcı yarım zamanlı aylığı 1500 lira

Ama 30 tane gelecek nesil yetiştiren öğretmenin aylığına laf eder bu millet

Keşke meb tamamen kaldırıldı da öğretmenler evde çocuk bakıcılığı yapsalar .. hiç olmazsa layık olduğu ederi kazanabilir

..

Capada göğüs hastalıklarinda grip için profesör bakmadı diye uzmanlara laf sokan angutlar gördü bu gözler

Sen uzmana grip muayene ettirirken asıl muayene olması gereken olamaz

Sen günde 100 hasta baktirirsan çocuk nöroloji sine ne hastalığını anlar ne fayda görürsün

O maaşını alır ama sen ihtiyacın olduğunda layıkıyla muayene tani tedavi olamazsın

Neden bı düşünün ..

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Geçen sene 162 bin lira almıştı. Yaştan dolayı emekli olan bir sınıf öğretmeni. Tabii onlarda bir İlksan yardımı var. Onla beraber almıştı o parayı.

Şimdi baktım emihep programından 35 yıl çalışan 155 bin civarı alıyor bugün emekli olsa. Sınıf öğretmeni ise bir de uzerine İlksan yardımı alır. O ne kadar bilmiyorum.

Valla sıfır bile alsa bu millet üzülmez
    Ben buna eminim .. ne yazık ki ..

Sayfa 991/996 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •