Originally Posted by
tiko
son 10 yıldır hemşirenin , polisin , bekçinin ve okul hizmetlilerinin maaşı bile öğretmenin maaşını geçti. Öğretmen her platformda aşağılandı. öğrenci karşısında küçük duruma düşürüldü. eğitimin öğretmen ayağı bu kadar düşürülürken hep aynı partinin bakanları görevdeydi sadece adları değişikti. sorun olarak 1.4m öğretmen kadrosu görülüyor. eğitime sayı olarak bakarsanız durum bir adım ileri gitmez.
Yazdıklarınızın tümüne katılıyorum.Akrabamız var öğretmen yıllardır aynı ne ev ne araba o da şöyle der doktoru mühendisi savcıyı hakimi ben yetiştiriyorum onlardan daha az maaş alıyorum der.3600 göstergemi ne ilk bizim hakkımızdı diyor hala vermediler der en çok konuştukları konular bunlar.Aslında zor meslek ana baba çocuğunu okula gönderiyor yani onlarla uğraşmak bırakın bir şeyler öğretmeyi onları okulda avutmak bile zor iş olsa gerek.hele günümüz gençleri maalesef hepsi değil ama aralarında saygısız olanlarda oluyor.İnsanla uğraşmak hele ergenle uğraşmak zor olsa gerek.Ne kadar maaş alıyorlar bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok değil gibi öyle lüks arabalara binen öğretmen görmüyorum doktoru hakimi onların durumu daha iyi belkide.yani öğretmenlerin aldıkları maaşa göz dikmek garibanla uğraşmak gibi bir şey olabilir.Sonuçta evlatlarımızı emanet ediyoruz tüm öğretmenlerimize saygı sevgiler.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri