Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7368 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DOHOL - Doðan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Seavoice teknik iþinden cidden anlamýyorum,ne desem cidden boþ,iþe yarýyor dersen yarýyordur.Misal sen kaç yýldýr borsadasýn,yüzdesel olarak koyduðun para düþünülürse kaç yýlda yüzde olarak ne kadar kazanmýþsýndýr.Bir teknikçi olarak skorun nasýl.Ýþe yarýyorsa en azýndan enflasyonu yeniyor olman lazým
    ya sorun zaten burada.. benden bu iþin verimli olup olmadýðýný ölçemezsin, çünkü ben iyi bir traderda deðilim, ki sana iyi bir referans oluþturayým.. ben 6 yýllýk borsacýyým ve 6 yýlda kaybettiklerimi toparlamak için uðraþýyorum.. dolayýsý ile tekniðin týrýþka olup olmadýðýný benim kazanýp kaybettiklerimden anlayamazsýnki.. gördüðünü inkar eden biri deðilsen, buyur iki örnek grafiði ve yazýþmalarý tarihleriyle koydum.. yani sen hala bana sen ne kazandýn yada kaybettin ona bakam ben diye soruyorsan allah yardýmcýn olsun ne diyeyim

Alýntý Originally Posted by Seavoice Yazýyý Oku
    ya sorun zaten burada.. benden bu iþin verimli olup olmadýðýný ölçemezsin, çünkü ben iyi bir traderda deðilim, ki sana iyi bir referans oluþturayým.. ben 6 yýllýk borsacýyým ve 6 yýlda kaybettiklerimi toparlamak için uðraþýyorum.. dolayýsý ile tekniðin týrýþka olup olmadýðýný benim kazanýp kaybettiklerimden anlayamazsýnki.. gördüðünü inkar eden biri deðilsen, buyur iki örnek grafiði ve yazýþmalarý tarihleriyle koydum.. yani sen hala bana sen ne kazandýn yada kaybettin ona bakam ben diye soruyorsan allah yardýmcýn olsun ne diyeyim
    Ya sakýn alýnma seavoice kardeþim.Ben yýllardýr borsada iþlem yaparým,çok teknikçi arkadaþla karþýlaþtým,bakýyorum bakýyorum genel de pek yüzdesel olarak baþarýlarý iyi deðil.Sana özel deðildi sorum.Cidden iþe yarýyor mu merak ettim.O deðerli borsacý arkadaþýma sormuþtum bu konuyu o da bana senin inanýp inanmaman önemli deðil herkes inanýyorsa sistem çalýþabilir demiþti,aslýnda o zaman mantýklý gelmiþti bana,ama benim tarzým deðil temeli kötü bir kaðýdý grafiðine bakýp asla almam temeli iyi kaðýdý da grafikle asla satmam, e o zaman öðrenip ne yapacaðým kullanmadýktan sonra öðrenmek manasýz gelmiþti bana.

Seavoice sen bu þirkete para koydun mu cidden.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
    Seavoice sen bu þirkete para koydun mu cidden.
    koydum ama eser miktarda.. sen temeline bak bi.. sakat biþey yok dersen daha fazla koymayý düþünürüm o vakit.. atammý rasyolarý?

koydum ama eser miktarda.. sen temeline bak bi.. sakat biþey yok dersen daha fazla koymayý düþünürüm o vakit.. atammý rasyolarý?
    Seavoice kardeþim kabaca baktým yahu adam sermayeyi yemiþ.Piyasa deðeri defter deðeri 2,adam gibi kar yok,sen hangi beklentiyle aldýn kaðýdý.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
    Seavoice kardeþim kabaca baktým yahu adam sermayeyi yemiþ.Piyasa deðeri defter deðeri 2,adam gibi kar yok,sen hangi beklentiyle aldýn kaðýdý.
    ohoo pddd ile iþ bitseydi.. kenti nereye koyacaz? camýþa bakmadým yarýn bakarým ama holding holdingtir ben holdingleri severim.. beþiktaþa temel analiz yaparmýsýn desem eksi özsermaye dersin onuda geçelim

ohoo pddd ile iþ bitseydi.. kenti nereye koyacaz? camýþa bakmadým yarýn bakarým ama holding holdingtir ben holdingleri severim.. beþiktaþa temel analiz yaparmýsýn desem eksi özsermaye dersin onuda geçelim
    Yahu seavoice sen beþ dakikada bana temel analiz yap dediðin kaðýt koca holding, iþtirakleri var tek tek beklentileri var bilançolarý var gelecekleri var sektörleri var,senin bu soruyu bana sorman bile aslýnda borsacýlýða yakýþmaz ya neyse.Ýnsan beþ dakikada þirket rasyolarýna bakamaz sen bana holding inceletiyorsun,teþekkür edeceðine ettiðin laflara bak.Ýyi bekle bakalým rýzanýn kaðýdýnda bakalým ne para kazanacaksýn.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
    Yahu seavoice sen beþ dakikada bana temel analiz yap dediðin kaðýt koca holding, iþtirakleri var tek tek beklentileri var bilançolarý var gelecekleri var sektörleri var,senin bu soruyu bana sorman bile aslýnda borsacýlýða yakýþmaz ya neyse.Ýnsan beþ dakikada þirket rasyolarýna bakamaz sen bana holding inceletiyorsun,teþekkür edeceðine ettiðin laflara bak.Ýyi bekle bakalým rýzanýn kaðýdýnda bakalým ne para kazanacaksýn.
    yoo benden yana sýkýntý yok zaten haftalýk kobralar soru iþareti.. bu haftadan itibaren kritik bir kaç haftaya giriyoruz kobrasal olarak.. önümüzdeki hafta sonu bakabilirsin üstadým

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •