Sayfa 123/1002 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

alıntıdır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Bir dönem THY genel müdürlüğü de yapan TAİ Genel Müdürü Temel Kotil, Covid 19 nedeniyle yoğun bakıma alındı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Covid meselesi iyice laçkalaşan bir meseleye döndü...
    Rakamlara kimse inanmıyor..
    Tedbirler desen baştan beri muamma, halı saha yasak,düğün serbes gibi !!
    Ben kamuda çalışıyorum,düğün düğün gezen, vur patlasın çal oynasın yaşayıp covid kapan ile covidli temasım var diyen 14 gün idari izin, kendini koruyan izole eden dikkat eden eşek gibi çalışıyor...
    Akşama kadar covid li ile uğraşan doktor,hemşire hastabakıcı çalışıyor, yanından covidli geçen, test yaptırıp NEGATİF çıkan, negatif çıktıgı halde 14 gün istirahatli !!!
    Yani saçma salak durumlar...yakında yakalanana madalya takarlarsa şaşırmam...bu kafayla bu covid bitmez

4.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Covid meselesi iyice laçkalaşan bir meseleye döndü...
    Rakamlara kimse inanmıyor..
    Tedbirler desen baştan beri muamma, halı saha yasak,düğün serbes gibi !!
    Ben kamuda çalışıyorum,düğün düğün gezen, vur patlasın çal oynasın yaşayıp covid kapan ile covidli temasım var diyen 14 gün idari izin, kendini koruyan izole eden dikkat eden eşek gibi çalışıyor...
    Akşama kadar covid li ile uğraşan doktor,hemşire hastabakıcı çalışıyor, yanından covidli geçen, test yaptırıp NEGATİF çıkan, negatif çıktıgı halde 14 gün istirahatli !!!
    Yani saçma salak durumlar...yakında yakalanana madalya takarlarsa şaşırmam...bu kafayla bu covid bitmez
    Güzel özet olmuş.
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

günaydın arkadaşlar ...güzel bir hafta dileklerimle..

https://tr.investing.com/news/econom...darald-2002972
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
    Hani uçuyorduk,teknoloji ve üretim üssü olacaktık,şimdi daralmanın sırasıymıydı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Uçuyoruz işte
    .
    812 GTS, Türkiye’de yollara çıkmak için gün sayıyor. Ülkemizdeki teslimatı yılın son çeyreğinde yapılacak olan 812 GTS, Türkiye’ye 2020 yılı içinde sadece 1 adetlik kota ile geliyor. Ferrari 812 GTS’e tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sahip olabilmek için müşterinin, güncel bir Ferrari modelinin daha bulunması ve markanın kriterlerini karşılayarak son onayını alması gerekiyor.
    Ülkemizde ilk teslimatı 2020 yılı sonunda yapılacak olan Ferrari 812 GTS’i satın almak için şimdiden uzun bir bekleme listesi oluştu. Önümüzdeki dönemde satın almak isteyen ve gerekli koşulları sağlayan Ferrari müşterileri 812 GTS’i 2023 yılında teslim alabilecek

selamlar arkadaşlar

1080 / 1106 aralığında harekete devam.. hacım gelmiyor..bu da bir düzeltmeyi getirebilir
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 123/1002 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •