Sayfa 369/897 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by gokhangs Yazıyı Oku
    Arsanın gerçek değeri tahminim 1 Milyar Tl nin uzerindedir diye düşünüyorum. Proje ile birlikte bu rakam dahada yukarı çıkabilir. Yıllardır (7 yıldır maldayım) bizim gibi yatirimcilari bezdirip elimizdekileri üç kuruşa almaya çalıştılar. Imar fiyatlamasi, dolardaki artışıda düşündüğümüzde bu fiyatlarla kârdayız diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu fiyatlara gelinceye kadar yeterince mal toplayabildiyseler ve kalanı da istiyorlarsa fiyatı daha yukarı taşımaları gerek diye düşünüyorum. Forumdan da anlaşılacağı üzere paydaşlar hakkettiği fiyatlara yaklaştıkça ellerindekini vermeye başladılar. Benim gibi kalanlarinda elindekileri gercekten almaya niyetlilerse fiyatı daha yukarı taşımaları gerek. Ozaman bizde düşünürüz satıp satmamayi. Ona göre hesaplarını yaparlar sanırım.

Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arsa değerini herkes kendisi araştırsın veya araştırmıştır zaten buraya kadar tutanlar.Benim şahsen maliyetim 100 tl üzeri zaman taşıma maliyetim çok yüksek. Tabii maliyete gelsinde satalım diye bu kadar eziyeti çekmedim. Para kazanmadıktan sonra 1 lot bile vermem.Maliyetime gelse bile mecbur kar etmek için taşımaya devam edecem.Muhtemelende daha çok düşer çıkar, artık kısmet anca arsa olup satılırsa yüzümüz gülecek bu durumda.

2.  Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    Arsa değerini herkes kendisi araştırsın veya araştırmıştır zaten buraya kadar tutanlar.Benim şahsen maliyetim 100 tl üzeri zaman taşıma maliyetim çok yüksek. Tabii maliyete gelsinde satalım diye bu kadar eziyeti çekmedim. Para kazanmadıktan sonra 1 lot bile vermem.Maliyetime gelse bile mecbur kar etmek için taşımaya devam edecem.Muhtemelende daha çok düşer çıkar, artık kısmet anca arsa olup satılırsa yüzümüz gülecek bu durumda.
    Herkesin kendi hesabı vardır ama bu hisse fiyatı beni de kurtarmıyor almak isterse gerçek değerine ulaştırması gerekir.. arsa yatırımı olarak yapmıştım bunu ve imar çıkmadan arsa da satılmaz diye düşünüyorum... YTD herkes kendi hesabını kendi yapsın...

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Vedaş elektrik dag.sirketi bu şirketin mi

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by Ferhatgocer Yazıyı Oku
    Vedaş elektrik dag.sirketi bu şirketin mi
    Bu sirketin kartaldaki tarladan baska birseyi yok

6.  Alıntı Originally Posted by Furkand Yazıyı Oku
    Bu sirketin kartaldaki tarladan baska birseyi yok
    Bostanlık keşke salatalık domates yetiştirseydik bu beklediğimiz 6 senede boş durmasaydı milli servet sonuçta tarla .. nadasa bıraktık meyve verir diye 6 seneyi geçti benim..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spek, bugün ne yapacağına karar veremiyor.

Alıntı Originally Posted by Tbarist Yazıyı Oku
    Spek, bugün ne yapacağına karar veremiyor.
    85-86dan satanlar malını rahat rahat yerine koysun diye çabalıyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 369/897 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •