Ben bu hissenin geçmişini baz almadim mesela kent i usak seramigi taze kuruyu demek istedim yanlıs anladiniz herhslde
Ya kardesim kolpa yapmayin. Alim firsatiymis da bilmem neymis de. Milleti yanlis yonlendirmeyin. Gercekten firsat oldugunu dusunen bir yatirimci olsan, alirsin buraya da "aldik hayirlisi" vs yazarsin. Yok firsat verirse alacakmis da... Kapis kapis gidiyor bak 7.5 MILYON LOT arz oldu halka. Firsati kacirdin tuh.
Bu lanet sirketin ne oldugunu her daim hatirlatmak artik benim boynumun borcu oldu. Ben buyuk bir kazik yedim, ayni seyler su anda da gerceklesiyor. Once patronlarin saga sola "ciro, kar, ihracat" rakamlari vermesi. Sonra patron satisi, ertesine bedelli. Bu resmen dolandiriciliktir. Kimse mesrulastirmaya kalkmasin. Ytd
"bende bindim gemiye kalkmadan yetiştik bakalım neler olacak. Biraz daha takviye yapmayı dusunuyorum fırat verirse. " Ben ne yazmışım önce yaşadıklarını analiz et sonra eleştir . Haksız eleştiri yapmayalım lütfen. Ayrıca memnun olmayan satar çıkar Arkadaşalar.
Yer İmleri