Sayfa 308/1002 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. NNF kendini çok iyi savunmuş. %2 ye yakın bistteki kayıpta %0 a yakın getirmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    NNF kendini çok iyi savunmuş. %2 ye yakın bistteki kayıpta %0 a yakın getirmiş.
    portföy alımlarını henüz tamamlamadığı için türev sayesinde kendini korumuş. Bakalım nasıl devam edecek
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. gma gözlerimi dolu dolu yaptı, bu kadar eksiye rağmen % 0,13 artıda

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    portföy alımlarını henüz tamamlamadığı için türev sayesinde kendini korumuş. Bakalım nasıl devam edecek
    aynen hocam benim istediğim de bu zaten. türev ürünlerini aktif kullanan fon bence iyi fondur.

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    aynen hocam benim istediğim de bu zaten. türev ürünlerini aktif kullanan fon bence iyi fondur.
    aslında şunu dedim, hisse alımlarını tamamlayınca %80 hisse olacak ve o zaman eğer çok riskli türev enstruman kullanmıyorsa borsa eksi olduğu zaman o da eksi olur. Bu durum şuan için geçici diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    gma gözlerimi dolu dolu yaptı, bu kadar eksiye rağmen % 0,13 artıda
    Bozuk saat arada doğru gösteriyor işte

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aslında şunu dedim, hisse alımlarını tamamlayınca %80 hisse olacak ve o zaman eğer çok riskli türev enstruman kullanmıyorsa borsa eksi olduğu zaman o da eksi olur. Bu durum şuan için geçici diye düşünüyorum.
    anladım sizi,
    ancak bu şekilde türevleri aktif olarak kullanırlarsa en azından yüz 3 düşen bir borsada %1,5 larla günü kapatabiliriz diye düşündüm.
    bol kazançlar...

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    anladım sizi,
    ancak bu şekilde türevleri aktif olarak kullanırlarsa en azından yüz 3 düşen bir borsada %1,5 larla günü kapatabiliriz diye düşündüm.
    bol kazançlar...
    hala anlaşamadık az da olsa. Fon portöfyünü düzenledikten sonra şuan %35 olan türev enstrümanların ağırlığı %20 lere düşecek. Yani türev ile portföyü koruma durumu biraz daha aşağılarda olur. Büyük endeks düşüşlerinde dünkü gibi olmayabilir.
    Bol kazançlar

Sayfa 308/1002 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •