Sayfa 96/479 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 761 - 768 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    Bizim tahtacı, Osuruktan Teyyare, Selam söyle O yare.

Ne oldu'da %0,76 düşen endekste, %3,78 düştün.???

Hafta boyunca aldığını bir seansta geri veriyor.

Sanırsın ki, iki sandalye, bir masadan kurulu bir şirket.

Birde özellikle 11,00 altı kapatmak için uğraşmıyorlar mı.?

Aklım hayalim almıyor...Küçük düşünen adamlar topluluğu...

YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    Cuma kapanışta çok koyunca,

Bugün endeks kaybına rağmen kuyruğu dik tuttu.

YTD...

3. Bekelediğimiz ony geldi, hadi Cemts, beklediğimize değsin. bari.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/872141

20.07.2020 tarihli açıklamamızda;"Covid-19 seyahat kısıtlamalarının halen devam etmesi nedeni ile MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firması tarafından yapılması planlanan saha ziyaretinin iptal edilmiş olduğu, yeni üretim hattı onayı için gerekli teknik dokümanların MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firması ile dijital ortamda paylaşılmış olduğu ve MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firmasından onay beklendiği ve yeni üretim hattı onayı sonrası bu hatta da seri üretime geçileceği ve ayrıca MAN firmasına mevcut denge çubuğu üretim hattımızdan Temmuz ayı sonu itibari ile seri üretime başlanılacağı" KAP'ta açıklanmış idi. İlgili teknik dokümanlar MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firması tarafından değerlendirilmiş ve yeni üretim hattı onayı alınmıştır.MAN firmasına mevcut denge çubuğu üretim hattımızdan seri üretime başlanmıştır. Çin'de başlayıp ardından Dünya'da hayatı durduran covid-19 pandemi nedeniyle azalan kamyon ve otobüs üretim rakamları, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da tekrar yükselişe geçti. Ana sanayi firmalarının mevcut programlara göre; Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık dönemindeki üretim rakamlarının, pandemi öncesi dönemdeki gibi olacağı öngörülmektedir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

5. Yuh sana Cemts, Mercedes onayı bu kadar mı sadece.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yuh sana Cemts, Mercedes onayı bu kadar mı sadece.
    gecen alkıme de haber gelınce boyle yaptı ustad basta haberlerı hıc edıyorlar sonra toparlar

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    gecen alkıme de haber gelınce boyle yaptı ustad basta haberlerı hıc edıyorlar sonra toparlar
    Maalesef öyle, belki de fazla büyütmüşüz ama işin içinde Mercedes olunca heyecanlanmamak elde değil.

8. Beklentiler alınır gerçekler satılır, borsanın temel kurallarındandır. Beklenti gerçekleştiğine göre artık haberin etkisinin yavaş yavaş bitmesi lazım.

Sorun şu ki bu beklentinin yeterince satın alındığına inanmıyorum. Bir süre daha bekleyeceğim. Orta ve uzun vadeli tutmayı düşünüyorum şimdilik.

Sayfa 96/479 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •