Sayfa 20/109 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 866 madde; 153 - 160 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    haldun bey , buda hısselerdeki oyun, herkes sanıyorkı 50 milyon işlem olduğunda hepsi gerçek, bunun farkına varınca öle olmadığı ayan beyan, kısaca soldan sağa hısseye hareket yaptırılıyor bütün hisselerde var bu, buda surekli haber yapıp oyun çekiyor , yetmedi bürütlü geçirdiği günler kaşınıyor...
    Fiili dolaşımda 80 milyon lot bir hisse senedinde bir günde 100 milyon lot işlem oluyorsa, bunun adı suni fiyat dalgalanması yaratmak yani MANİPÜLASYON dır. Dünkü olay aleni KONTROLLÜ bir manipülasyondu. Demek ki hisse bir veya birkaç kişinin tekelinde. Birlikte hareket edebildiklerine göre.

Görebildiğim kadarıyla ZÜBÜK ün sahip olduğu hisse % 7 gibi görünmekte. Gerçek mi? Soru işareti.

Vegan et, Bakır işi, bedelli sermaye artırımı hakkında söyleyecek çok söz var ama, alan memnun, satan memnun. Bize de susmak düşüyor.
    Neyse Eylül ortasını bir görelim.

68 ilde 766 maden sahası: Ağaca, suya, doğadaki kurda kuşa, meralara, sit alanlarına, su havzalarına, insana tehdit.

Yeni Covid salgınlarının, doğanın bozulmasının, insanın güçsüzleşmesinin temelleri atılıyor. Asla ibret almayın. Durmak yok yola devam.

2. Borsanın salıpazarındaki açılış kurdelasının kesildiği günden beri borsadayım bu süre ,yani o günden bu güne hiç bir bilançosunda kar açıklamayan hep sinde zarar açıklayan ve hiç temettü vermeyen en az 10 defa bedelli yapan bir hisse var doğusan boru kağıda bakarsanız bugün tavan yapmış ve 4,73 lira daha niceleri var bu avod onların yanında alibaba sayılır ,enseyi fazla karartmaya gerek yok bence ,elbette spekülasyonlarda olacak zararda olacak karda olacak burası borsa olduğunu unutmamak lazım

Spekülasyon ile manipülasyonun farkını bilmeyenler var hala.

Her yatırımcı birer SPEKÜLATÖRdür. Borsada doğal akışında yapılan her işlem SPEKÜLASYONdur. SPEKÜLASYON kısaca beklenti dahilinde işlem yapmaktır.

Suni fiyat dalgalanmaları yaratmak ise MANİPÜLASYONdur. Yasak olan da budur.

Hissede spekülasyon var demek komik. Hisse zaten spekülasyon yapılsın diye var.

4. Maniplasyon hem suçtur hemide haksız kazançtır kısacası haramzadeliktir ,ancak bunu bizim değil SPK nın önlemesi lazım bizim burada kızıp öfkelenmemiz hiç bir şeyi değiştirmiyor , SPK yı uyarmak va uykusundan uyandırmak lazım .

Yazdıklarımdan yanlış anlam çıkarılmasın. Benim itirazım birileri tarafından yanaşma medya üzerinden tamamen manipülatif, parlatılmaya çalışılan şirkete atfedilen hiç hak etmediği, biçilmeye çalışılan değer.

Kısa vade hissenin 3.30 seviyelerine görebileceğini forumda yazan da benim. Dolayısıyla şu anki 3.50 fiyat seviyeleriyle bir problem(im) yok. Problem hissede aleni yapılan manipülasyonda. Çok değil daha geçen hafta birilerinin eliyle çok daha derinliği olan TUPRS da nasıl manipülasyon yapıldığını yaşadık gördük.

Gözaltı pazarına düşmesinden başlayarak, kucaktan kucağa el değiştiren, yıllarca yatırımcısına kan kusturan, REEL GETİRİSİ yerlerde sürünen, üç beş tavan yaptı diye DOGUB u örnek göstermek trajik komik ötesi.

Kendi adıma forumda kızıp, öfkelendiğim falan da yok. Hala spekülasyon ile manipülasyon nedir bilmeyenlere hatırlatmaktı.

6. iyi okumak lazım trajikomik olan sadece doğusan örneği değil onlarca böyle hisse var iyi araştırmak lazım trajikomik demeden önce ,Tüpraştaki olay farklıydı konjöktürel bir an oldu gaz bulunması Ali KOÇ un saraya çağrılması olayı ateşledi ,herhangi bir gelişme olmayıncada asansör tekrar alt kattaki yerine dönmüş oldu ,bizde heyecanlı ve uyanık çokkkkkkkk ,tren kaçmadan bineyim yahu bir bakın bu tren belki sizin gitmek istediğiniz istikamette bile değil bakmazlarrrrrr bir an önce binelim kaçıyor uçuyor uçacak sonuç kimse suçlu değil burada kendim ettim kendim buldumda denemiyor suç ille başkasının üzerine yıkılıyor ,yahu muhterem niye neden niçin atladın trene diyen yok

Yahu daha önce tavsiye niteliğinde, kendi kurguladığınız argümanı, daha sonra tam tersi alakasız sözler ediyorsunuz. Tamam bey amca siz haklısınız.

Benden bu kadar off şiştim.

8. hisse toplu ve bir ksç merkezden işlem yapılıyor??? adamlar istemediği muddetçe yerinden kımıldamaz ??? 4 aydır aynı taktik 3,24 ile 3,80 arasında götürüp getiriyorlar ???benim gibi malı 4.lü fiyatlardan alanlar bekliyorlar??? işin garip tarafı15, 20 günde bir aşağıdan topladıkları mallarıhaber göndertip yukardan malı boşaltıyorlardı artık millet uyandı yukardan kimse üçkağıtçılıklarına ınanmıyor hisseninin itibarını üçkağıtçı patronun sayesinde yerlerde sürünüyor ???

Sayfa 20/109 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •