Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bugun MAC'a satis verdim.
    Cesitlendirmek guzel fakat getirisi TKF'nin gerisinde kaliyordu.Gelen nakiti TKF'ye dondurecegim.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Elbette tercihiniz ama, hisse yoğun fonlarda bist100'ü düzenli geçebilen halihazırda 4-5 fon var sadece ve bunlar adeta 4 büyük spor kulübü gibi yıllara göre birbirini geçebiliyorlar, ve sıralamaları da sık sık değişiyor, her sene bir başkası şampiyon oluyor.

Örneğin , tacirlerin aynı ekibi tarafından yönetilen tcd bu sene tkfnin gerisindeyken geçen sene çok ilerideydi, seneye tekrar geride olabilir.
    mac da tkf nin bazen önünde bazen gerisinde kalabiliyor. bazen de ilerisinde oluyor, ama başarı anlamında uzun vadede tkf'den farkı yok. sepet halinde tutmak, birinin kötüleştiği dönemlerde diğerinin bayrağı almasını sağlayacaktır.

Ben hisse yoğun kategoride en az 3 fonun bir arada tutulmasından yanayım açıkçası ( hatta ben 4 farklı fon taşıyorum )

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    %25 fark az mi bir kuruş bir kuruştur hocam. Benzer uygulamayı ben de sürdürmeye çalışıyorum
    Yok haklısınız, yıllık 3 puana denk geliyor şu anda , hatta bileşikle biraz daha fazlasına, umarım sürdürülebilir olur.

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    ACC fonun değerleri 2 gündür tefaşta gorunmuyor ..
    sebebi ne olabilir ki
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet enteresan ben de takip ediyordum. Çok ilginç. Grafiğinde fiyatı yazıyor aslında ama sayfası bir tuhaflaştı
    Şirketimiz, sermayesinin %90,1'ine sahip olduğu bağlı ortaklıklarından Actus Portföy Yönetimi A.Ş.'nin ("Actus") İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. ("İstanbul Portföy") ile birleşmesi yönünde İstanbul Portföy hissedarları ile mutabakata varmıştır.
    http://www.actusportfoy.com.tr/wp-co...u_13072020.pdf

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şirketimiz, sermayesinin %90,1'ine sahip olduğu bağlı ortaklıklarından Actus Portföy Yönetimi A.Ş.'nin ("Actus") İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. ("İstanbul Portföy") ile birleşmesi yönünde İstanbul Portföy hissedarları ile mutabakata varmıştır.
    acc fonuna nolcak yani fondaki paralara?

5.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    OK sıkıntı yok . Bilgilendirmek istedim. Kendi web sayfalarında yazıyor . Belki uzman biri bu metni açıklayabilir.
    Şunu demek istiyorlar.
    Aldığınız şey bir banka finansman bonodur.
    Mevduat değildir.
    Yani 150 bin liralık mevduat garanti yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    acc fonuna nolcak yani fondaki paralara?
    Fon duruyor, ama artık İstanbul portföy yönetecek.
    Herhalde bu birleşme süreci gerçekleşiyor bugünlerde.

7. Hisse yoğun kategoride bist 100 ağustos ayını -4.29 % ile kapatırken.
    Benim hisse yogun fon sepetim ( mac/mps/tkf/nnf- oranları eşit değil ) + 2.36 % ile kapadı. Bu taraf nispeten iyi gitti.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet enteresan ben de takip ediyordum. Çok ilginç. Grafiğinde fiyatı yazıyor aslında ama sayfası bir tuhaflaştı
    Bugünkü fiyatı biliyor musunuz?

Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •