Sayfa 441/650 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Brüt takas yasağı vs cezaları iyi değerlendirdiler.

Satan 2 gün beklemesi gerekecek veya para girişi ile sattıklarının yerine koyması gerekiyor.
    Satanda bir daha gelir mi?
    Ama yasak ve cezaları spek iyi değerlendiriyor.
    Taban tavan sonrası tabana yakın şimdi ise tavana doğru gidiyor.
    Herkese bol kazançlar.
    Sasa Derinlik için Teşekkürler...

Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Brüt takas yasağı vs cezaları iyi değerlendirdiler.

Satan 2 gün beklemesi gerekecek veya para girişi ile sattıklarının yerine koyması gerekiyor.
    Satanda bir daha gelir mi?
    Ama yasak ve cezaları spek iyi değerlendiriyor.
    Taban tavan sonrası tabana yakın şimdi ise tavana doğru gidiyor.
    Herkese bol kazançlar.
    Sasa Derinlik için Teşekkürler...

Aslında cezalar, KYlara cezaya dönüşüyor.SPK bunu görmeli.
    KY, uzun vadede tutamaz yatırımını. ancak bedelli veya bedelsiz olanağı olan hisselere yönelir.
    Örneğin 100 bin TL ile yatırım yapan KY için 100-1000 TL gibi temettü kapasitesi olan şirketlerin önemi yoktur.
    Bu nedenle, oturan boğa büyük sermayeli şirketlere yatırımı tercih etmez.
    Düşük sermayeli şirketleri ise KY ayağa kaldırır bence.
    Değişik bir konu hakkında düşüncemi, sabrınıza dayanarak açıkladım.

Esas söylemek istediğim şey; KAP bildirimlerine baktığımızda herhalde %90 ı "Devre kesici", "brüt takasa alınma" hususları yer alıyor.SPKnın ve BİSTin çoğunlukla yaptığı işlem; müdahale ve ceza işlemleri sanki.
    Bu da mikro KY olarak hoş izlenim vermiyor bana.Ama helal olsun sana Kent ve Spekimiz.
    YTD.

3. Gün içinde 9.55 ten itibaren. Akbank işbankası ve garanti bankasından deneme amacı ile kent E alım emri verdim kesinlikle kabul etmediler bende inat tel ile aradım en az 10-15 dk bekledim ve yine ulaşamadım böyle sadece bendemi farklı bir yol varmı ayrıca almak için değil satmak içinde izin verip vermediğini bilmiyorum ama bu şekilde amaç bizlee gibi yatırımcıları püskürtmek mi amaç yazıklar olsun böyle saçma bir uygulamaya illa aracı kurum ilemi çalışmak zorundayız
    Ayrıca es kaza 10 -15 dk sonra bağlandaydım fiyat nasıl olacaktı
    547 ile aç taban yap sonra tavan a götür tekrar taban yap sonra 585 kadar yüksel 540-70 arası gez oynayan ne güzel oynadı

4.  Alıntı Originally Posted by Berata Yazıyı Oku
    Gün içinde 9.55 ten itibaren. Akbank işbankası ve garanti bankasından deneme amacı ile kent E alım emri verdim kesinlikle kabul etmediler bende inat tel ile aradım en az 10-15 dk bekledim ve yine ulaşamadım böyle sadece bendemi farklı bir yol varmı ayrıca almak için değil satmak içinde izin verip vermediğini bilmiyorum ama bu şekilde amaç bizlee gibi yatırımcıları püskürtmek mi amaç yazıklar olsun böyle saçma bir uygulamaya illa aracı kurum ilemi çalışmak zorundayız
    Ayrıca es kaza 10 -15 dk sonra bağlandaydım fiyat nasıl olacaktı
    547 ile aç taban yap sonra tavan a götür tekrar taban yap sonra 585 kadar yüksel 540-70 arası gez oynayan ne güzel oynadı
    Kimse oyna(ya)madı rahat spek hariç.

Bu arada unutma "BORSA KERİZ SEVER" ;)

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Millet de ammada Cesaret ve Para var bee.... 22 liraya Bir adet Biskuvi almıyorlar ama ,5 bin liraya Bir adet şeker alıyorlar..Hemde Tükkan' açılmadan sıraya giriyorlar... Enteresan bir ülkeyiz vesselam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Günaydın bol kazançlar güzel bir gün olması dilegiyle allah hepimizin işini gücünü rast getirsin...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7. Dünden sonra bugün daha bilinçli ve sakin bir gün olacağını düşünüyorum

8. Hayırlı bereketli sağlıklı bir gün olsun inşallah

Sayfa 441/650 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •