Sayfa 116/1001 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. ve eksiye geçer

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bi Bigşort abiyi kurtaralım DİE uğraş, bi seni kurtaralım DİE uğraş, ömrüm boyuna hep birilerini kurtarmayla geçiyor, düşmeyin duzağa asdas
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Biden, son ankette Trump'ın sekiz puan önünde

Biden, Grinnell College tarafından ABD çapında yapılan ankette Başkan Donald Trump'ın sekiz puan önünde bulunuyor.

Biden, bugün açıklanan ankette Trump'ın % 41 desteğine kıyasla% 49 seçmen desteğine sahip bulunuyor.

Anket ayrıca Biden'ın kadınlar arasında, özellikle de banliyölerde yaşayan kadınlardan neredeyse iki katına yakın güçlü bir destek gördüğünü gösterdi. Biden, beyaz olmayan seçmenler ve büyük metropollerde yaşayanlar arasında da başarılı görünüyor..

5. viop gösterge haklı çıkacak mı bakalım. BENCE
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    şuan bir zervetin üztünde oturuyorum.
    tahzilatı yarın zabah yapıcaz diye umuyorum.
    Hadi hayırlı olsun bakalım.
    Müjdeli haberler bekleriz.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi Bigşort abiyi kurtaralım DİE uğraş, bi seni kurtaralım DİE uğraş, ömrüm boyuna hep birilerini kurtarmayla geçiyor, düşmeyin duzağa asdas
    yurtdışı artı diye o binlik.
    gırnnızıya döndüğü an 500 e düşer o makas.
    dimedi dime.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Biden, son ankette Trump'ın sekiz puan önünde

Biden, Grinnell College tarafından ABD çapında yapılan ankette Başkan Donald Trump'ın sekiz puan önünde bulunuyor.

Biden, bugün açıklanan ankette Trump'ın % 41 desteğine kıyasla% 49 seçmen desteğine sahip bulunuyor.

Anket ayrıca Biden'ın kadınlar arasında, özellikle de banliyölerde yaşayan kadınlardan neredeyse iki katına yakın güçlü bir destek gördüğünü gösterdi. Biden, beyaz olmayan seçmenler ve büyük metropollerde yaşayanlar arasında da başarılı görünüyor..
    Amerikan medyasında yayınlanan araştırmalara göre, Trump yönetimi döneminde polislerce öldürülen siyahlar ve demokrat başkan yardımcısının siyah ve kadın olması nedeniyle demokratların adayı Biden 46 milyon siyah amerikalının blok desteğine ve kadınların büyük çoğunluğunun desteğine sahip ve anketlerde açık ara önde.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 116/1001 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •