Sayfa 153/1001 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop - XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Gerçekten şaka gibi... dow 29 bini gördü... uzaydan bakınca tek kırmızı biz görünüyoruz. Ne müjdeymiş gerçekten dimi, dünya uçarken biz müjdeyle 114 binde 106 binlere düştük.
    Sen git açığa satış yasağını tam 120 binde kaldır. Zaten yükselmeyen ky dolan bist30 hisselerine endeksin en tepesinden gömsünler.
    Yine çok uyuz oldum bu manipülasyonculara
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Dow şimdi oksurse bizimkiler sicacak resmen

dow ile ne tür bir paralellik olabilir ..dow içindeki firmalar ile bist içindeki firmalar kıyas kabul etmez..

ayrıca piyasa yapıcılar işlerine ne geliyorsa onu kullanırlar..

hatırlanacaktır burada dow çıkarken bist çıkıyordu, sonra dow düşünce bist yine çıkıyordu.. yani her durumda çıktığı zamanlarda oldu..

şimdi bunun tersi..

fazla düşünmeye gerek yok.. volatilite olsun yeter.. senaryoları ona göre değiştirmek lazım.. açıkçası böyle kontrarian durumlar belki daha bile iyi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yine müthiş, mükemmel ötesi, süpersonik bir akşam seansı izliyoruz...

hangi aklı evvelin fikriydi acaba bu akşam seansı? ulen ne derinliği var ki vadelinin akşam seansı yapıyonuz? fdow mu zannetiniz fspx mi fdax mı?

5. Merkez bankası viop dolar kontratlarında tüm vadelerde satıcı ama maliyeti de baya aşağıda kalmış görünüyor. Var mı yorumu olan bu konuda?

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Gerçekten şaka gibi... dow 29 bini gördü... uzaydan bakınca tek kırmızı biz görünüyoruz. Ne müjdeymiş gerçekten dimi, dünya uçarken biz müjdeyle 114 binde 106 binlere düştük.
    Sen git açığa satış yasağını tam 120 binde kaldır. Zaten yükselmeyen ky dolan bist30 hisselerine endeksin en tepesinden gömsünler.
    Yine çok uyuz oldum bu manipülasyonculara
    Bist tanga giymiş bir kaç trader kontrolünde olunca, ne denirse yapıyorlar, Pozlara gore haber ayarlayıp milleti yontuyorlar.
    Bunları tek yontma yontemi var o da ky hisselerde trade yapmaması, Bu sayede sattıkları hisseleri alamayınca sudan çıkmış balık gibi ortada kalırlar.
    Bankaların kasasındaki para fiyatının üç katı. 2021 de bu farkı bence kapatır.

7.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    Bist o kapatsınlar artik ise yaramiyor
    Noelde paskalyada burası açık gelir işlem yaparız döviz bırakırız biraz, kapanmasın borsamız çok güzel alamancı gibi överiz hatta..
    Neyse hayal kurmayalım

8. Bakıyorum herkes karaları bağlamış sizler demiyormuydunuz batık bist leş bist çöp bankalar diye
    eee niye şaşırıyorsunuz, leş bistten daha fazla performans beklenir mi, bugün kü marj gayet iyiydi 2000 puan 1221 - 1241 en düşük ve en yüksek
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 153/1001 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •