Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
Borsa gündem de ihlas gayrimenkulün bedelli sermaye artışı haberinin altına yazılan yorumlardan biri;

ALINTIDIR:

İHLÂS bu devletin, milletin, Yüce Dinimiz İslâmiyet'in ölümüne yanında, FİTNECİ YOBAZLARIN tam karşısında. 40 yıldır TÜRKİYE GAZETESİ okuyorum, yayınlarını evime alıyorum, HUZUR içerisinde yaşıyorum. FETÖ'cüler, PKK'lılar, BİD'AT'çiler İHLÂS'tan tabii ki nefret eder, MAYALARI öyle. Senin gibi İSTİKRAR DÜŞMANLARI kaısu özler, ancak bu millet İSTİKRAR DER, ÖTESİNİ SİLER.

Yorumsuz....
Bunu yazan borsa da al sat yapmıyor ve bulunduğu cemaat iş aş çalışma ve ev okul gazate yayın ilişkisi içinde ise haklı ve huzurludur.

Gidin yaptığı sitelere bakın kimse satmaz satanı ve kiraya vereni de alırlar tutarlar

Ancak hisse yatırım borsa ilişki içinde olanların mutlu ve huzurlu olacağını olduğunu sanmam

22 krş dan alanlar hariç bu PM

Ancak bu grubunda bir yer ve zamanda Vestel gibi patlayacağına kanaatim var.

O ne zaman ve ne şekilde olur bilmem.

Vestel için 3 yıl önce ne ağıtlar ne şiirler[emoji57] döküldüğünü uzaylılar arası deliler zirvesi yapıldığını 70 krş iken bile sermaye azaltımına gittiğini biliyoruz.

Halende Vestel herkese ekmek yedirdiğini sanmam

Bunun da yapısının öyle olacağını miladının da kanal istanbulun artık dedikodudan öte bir araya gelindiği yasaların çıkması ile başlayacağı veya bir maden sahası veya Çin ile girişeceği ciddi bir yatırım ile olacağını tahmin ediyorum.

Sabırlı olunur mu beklenilir mi o gün gelir mi bilemem

Ama illa olacağına kanaatim yüksek

Düşüncelerimi yazdım

Burada bazan al sat yapıyorum onun için uğradım

Teşekkürler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi