Sayfa 239/1001 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Ne görüşmesi öyle bişey zaten yokta Daha sıcak çatışma olmuyacaginın gösterge i nişanesi o bi nevi Bahane yani
    Biz panik olmuyalim yabancı babalarda malları çıkıp gitsin diye mizansen o
    Sene sonuna dek hep yukselterek çıkıp kaçma minvallerinde olabilirler o gavur para babaları. Daha da basar giderler ya kim kavgacı ile iş yapar öyle olsanda olmasanda, öyle görünmeyecen yigenim görüntü mühim bazen
    Yunan dolleri. İstediklerini giyabende olsa aldılar uzun vadede golü biz yedik. Acı ama öyle istersen otur sinirden ağla.
    Yatırım tavsiye değil

bu gece düşmeyen vadeli
    yarın hiç düşmez.

piyasalar daha bitmedi.
    onsda ve paritede son tepeleri görecez.
    dowda da öyle.
    ha sonra biter işte.

mohikan gibi diyim.
    bir tepeleri daha var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dow yine 28.250 trend bölgesine geldi. Diğerleride tam destekte.
    Bu bölge üstünde kalırsa düzeltme olduğu anlaşılıp tekrar yukarı dönme şansı olur. Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Geceyarısı vadelileri ahlaksızca alırlarsa yarın beynime 2 bin puanı yememek için kapattım, çok ekstrem durumlar dısında bu tr vadelisinde adamakıllı eksi gap gelemiyor bir türlü her ne hikmetse.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bu piyasada shorttan para kazanan her yerde kazanır. Net. Adamlar gündüz ayrı gece ayrı shortların parasını carpma üzerine oynuyor sürekli. Aklımı ve saglıgımı kaybetmemek ıcın tum pozları kapattım

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Az kaldı herifgiller piyasadan silinecek çok büyük zararla borsamızı terkedecekler. O zaman borsamız yatırım yeri olacak. Herif ve türevlerinin olduğu piyasa sadece kumardır. Sosyal medyadaki şaklabanlariyla birlikte silinip yok olduklarında borsamız hakettiği değeri bulacaktır. Onlar gidene kadar forever altin ve dolar...

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yunan görüşmelerinden ilk görüşmede birşey çıkmaz

ama ben yinede long giriyom

bana bakmayın ben hertürlü yırtarım orası ayrı

Görüşmeden bir şey çıkıp çıkmayacağı hiç önemli değil , 0.50 puan aşağı 0.50 puan yukarı iki aydır her gün dayak yedik …… dow ve dış piyasalar destanlar yazarken biz ök…..zün trene baktığı gibi baktık.Haber tam zamanında geldi yoksa dow dan bi sopa yerdik
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. manyak bunlar.
    zeans sonunda dowu kaldırmalıydılar.
    en dibinden kapanmamalı.
    çanlar diyorum.
    aloooo.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Az kaldı herifgiller piyasadan silinecek çok büyük zararla borsamızı terkedecekler. O zaman borsamız yatırım yeri olacak. Herif ve türevlerinin olduğu piyasa sadece kumardır. Sosyal medyadaki şaklabanlariyla birlikte silinip yok olduklarında borsamız hakettiği değeri bulacaktır. Onlar gidene kadar forever altin ve dolar...
    250 bin olur , alım fırsatı bile vermez..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 239/1001 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •