Originally Posted by akcay sabah gap map olur ben shortlarımı geceden giydim... malum hava sıcak pişik olmayalım uzun paçayla... gece seansında ilk poziyon açışım... dün geceki shortların stopu 1,232 sabah erken kalksaydım 1,212 kapıyormulum neyse kısmet. zaten bistin mecali yok yine salcak gibi. 3,900 artıdayım eylül bu stoplanırsa 1,000 gider.
Originally Posted by akcay dün geceki shortların stopu 1,232 sabah erken kalksaydım 1,212 kapıyormulum neyse kısmet. zaten bistin mecali yok yine salcak gibi. 3,900 artıdayım eylül bu stoplanırsa 1,000 gider. bugün çok yogundum bakamdım stop koyayım derken nasılsa satış olmuş anlamadım... 1,231 dan shortlar gelmiş... ilave gitrmiş olduk...
Son düzenleme : akcay; 04-09-2020 saat: 17:46.
Originally Posted by akcay bugün çok yogundum bakamdım stop koyayım derken nasılsa satış olmuş anlamadım... 1,231 dan shortlar gelmiş... ilave gitrmiş olduk... gel pala gel vade busesi yapalım...
Originally Posted by akcay bugün çok yogundum bakamdım stop koyayım derken nasılsa satış olmuş anlamadım... 1,231 dan shortlar gelmiş... ilave gitrmiş olduk... cuma günkü pozlarım aynı duruyor ikisininde stopu 1,244...
Bizim borsada her gün farklı gelişen olaylardan her halde
Forum Rules
Yer İmleri