Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7203 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Asıl olay imar pazartesi başlayacak olan meclis görüşmelerinde imar komisyon raporu onaylanıp ibb ve askıya yollandığı anda paralı olan ve buradan 100000 lot ve üzeri alacak olan yatırımcılar mevcut.
    Sonra satış haberi gelene kadar ekonomi toparlama aşamasına gelinceye kadar bekleyecek sabra ve nakite sahip kişiler bunlar.
    Tek kestiremedikleri imar olayının netleşmesi onun için de bu önümüzdeki toplantı önemli.
    Hisseye bakış tamamen değiştirecektir.
    Bölgede ilana çıkan emsal arsalar 20bun ve üzeri rakamlarda hatırladığım kadarıyla mevcut durumda 7 bin 9 bin aralığında bizim hisse şu anki performansıyla yani en az 3 kat prim yapma potansiyeli mevcut o zaman büyükler imar kesinleşirse bu fiyattan güle oynaya alır tabi satıcı bulurlarsa [emoji16]

Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Asıl olay imar pazartesi başlayacak olan meclis görüşmelerinde imar komisyon raporu onaylanıp ibb ve askıya yollandığı anda paralı olan ve buradan 100000 lot ve üzeri alacak olan yatırımcılar mevcut.
    Sonra satış haberi gelene kadar ekonomi toparlama aşamasına gelinceye kadar bekleyecek sabra ve nakite sahip kişiler bunlar.
    Tek kestiremedikleri imar olayının netleşmesi onun için de bu önümüzdeki toplantı önemli.
    Hisseye bakış tamamen değiştirecektir.
    Bölgede ilana çıkan emsal arsalar 20bun ve üzeri rakamlarda hatırladığım kadarıyla mevcut durumda 7 bin 9 bin aralığında bizim hisse şu anki performansıyla yani en az 3 kat prim yapma potansiyeli mevcut o zaman büyükler imar kesinleşirse bu fiyattan güle oynaya alır tabi satıcı bulurlarsa [emoji16]
    Proje bekletir çok süründürür amannnnn satalım ben sattım sizde satın düşşün alayım!!!!! YTD hatta kinayedir...

ama imar sürecinde bir gecikme olursa tekrar düşebilir onu da hesap edin ey KY!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Proje bekletir çok süründürür amannnnn satalım ben sattım sizde satın düşşün alayım!!!!! YTD hatta kinayedir...

ama imar sürecinde bir gecikme olursa tekrar düşebilir onu da hesap edin ey KY!!!!

Bu kez de mecliste onaylanmazsa, artık iyice sarakaya alıyorlar denir ... buna. Onaylanmaması artık şu demek olur, "biz meclise getirip defalarca komisyona geri gönderip borsada manipülasyon yapıyoruz". Bu yüzden mecliste bu kez onaylanacağını düşünüyorum. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku

Her hissenin forum sayfalarında bu tipler mevcut.Görevi negatif algı yaratmak .....

Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku

Her iki ortağın yorumuna katılıyorum. (Gazmanbaba ve Ayan09 ) Bu kâğıtta sadece imar onaylanmasını bekleyenler yok. Satış görüşmeleri, proje görüşmeleri gibi başka beklentide olan yatırımcılarda var. İmardan sonra top patrona geçecek, isterse birkaç görüşme haberiyle ( satış, proje vb....,) kağıdı kimsenin tahmin etmediği noktalara taşıyabilir. Hedef fiyatına ulaşan trenden inebilir. İstasyon çok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •