Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Madenlerde devlet hakkı için kanun var ama çok değişiklik oluyor.
    Şöyle bir tablo var.

KOZAL'da Ak yatırım ısrar bir kaç gündür ile satıyordu, belki tahmin etti durumu.

https://www.alomaliye.com/2000/06/15...-sayili-kanun/
    https://www.alomaliye.com/wp-content...13-skmetin.doc

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya ne içiyorsa biri içkisine ilaç katsın
    Deniz hukuku konusunda belki tek uzman o tümgeneral 2003 yılında uyardım diyor. Adamı meczup ilan etmişler. Rumlar Lübnan İsrail mısır ile kıta sahanlığı anlaşmasi yaparken biz uyumuşuz. Evet haklıyız. Doğru hamle yapmazsak sorun olur. Sisi ve İsrail ile anlaşma olması hala şart.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ekonomik olarak zayıf, MB nin dibi delik iken, ülkelere karşı hayt hoyt ile dış politika izleyemezsin, içişlerine burnunu sokamazsın. Yapmaya kalkarsan burnunu sürterler, Yunan ile görüşme yapabilmek için bir tarafını yırtar durursun.
    Kısaca şekerini suya dusurmeyeceksin.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Dolar naapsamki diyor şimdi.
    Senin sisteme uydum doların 1/4 ünü sattım. Düşmezse elim yakandadır, haberin olsun Dostum.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Kısaca şekerini suya dusurmeyeceksin.
    Onca cümleyi boşa yazmışım. Bundan daha iyi özetlenemezdi.

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Yeterince ilaç alıyo ya forumdaşımız, bilmezmiş gibi.. İlacına biraz içki katsak nası fikir ?..
    Abi tatlı olmayan hiç bir şeyi içmem gazoz olur.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün o tümgeneralin konuşmasıni izledim. Burda bizim geç kaldığımızi mısır ve İsrail ile kıta sahanlığı anlaşmasi yapmamız gerektiğini söylüyor. Bizim dostumuz yok iken düşmanımız bu kadar çok iken bu işi sürdüremeyiz. Hele hele Rusya'nın kucağında gezerken AB ve ABD ile aramız hiç iyi olmaz. ABD Çin ve Rusya nin Akdeniz'de Liman üssü kurmasına karşı bu konuda karşı tarafta olduğumuz sürece zarar ederiz.
    Daha öce abd veya avrupa birliğiği ile dost olduğumuzda daha mı iyi idi....Türkiye politika değiştirdi....bunu görmek lazım....onlarda bunu istemiyor eski Türkiye yi istiyorlar .....ya herro ya merro politikası bu....Bu politika başarılı olursa gelecekte Türkiye en önemli aktör olacak....Bunu zaman içinde görecez....

7. Petkim de hareket var 4.00 geçerse hizlanabilir.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Daha öce abd veya avrupa birliğiği ile dost olduğumuzda daha mı iyi idi....Türkiye politika değiştirdi....bunu görmek lazım....onlarda bunu istemiyor eski Türkiye yi istiyorlar .....ya herro ya merro politikası bu....Bu politika başarılı olursa gelecekte Türkiye en önemli aktör olacak....Bunu zaman içinde görecez....
    Eski Türkiye vuracağı zaman vururdu. kimseye eyvallahı yoktu. Yeni Türkiye ABD heyeti gelince orduyu geri çekiyor..

Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •