-
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Ayasofya ne içiyorsa biri içkisine ilaç katsın
Yeterince ilaç alıyo ya forumdaşımız, bilmezmiş gibi.. İlacına biraz içki katsak nası fikir ?..
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Dün o tümgeneralin konuşmasıni izledim. Burda bizim geç kaldığımızi mısır ve İsrail ile kıta sahanlığı anlaşmasi yapmamız gerektiğini söylüyor. Bizim dostumuz yok iken düşmanımız bu kadar çok iken bu işi sürdüremeyiz. Hele hele Rusya'nın kucağında gezerken AB ve ABD ile aramız hiç iyi olmaz. ABD Çin ve Rusya nin Akdeniz'de Liman üssü kurmasına karşı bu konuda karşı tarafta olduğumuz sürece zarar ederiz.
Ekonomik olarak zayıf, MB nin dibi delik iken, ülkelere karşı hayt hoyt ile dış politika izleyemezsin, içişlerine burnunu sokamazsın. Yapmaya kalkarsan burnunu sürterler, Yunan ile görüşme yapabilmek için bir tarafını yırtar durursun.
-
Yatırım tavsiyesi değildir.

-

Originally Posted by
JAS
Ekonomik olarak zayıf, MB nin dibi delik iken, ülkelere karşı hayt hoyt ile dış politika izleyemezsin, içişlerine burnunu sokamazsın. Yapmaya kalkarsan burnunu sürterler, Yunan ile görüşme yapabilmek için bir tarafını yırtar durursun.
tabanlara döşedin dimi alışları?
ne vardı?
akbank
işc başka.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-
Dow 29'+ yakarsa yine bu turuna eşlik eder 1100-1110 yakışTIRmaz mıyız artık pırtık Bistiğimize de ??..
Hep 109X kastı ya honey..
-

Originally Posted by
şahit
tabanlara döşedin dimi alışları?
ne vardı?
akbank
işc başka.

Ben portföy yönetiyorum Dostum.
Tabi ki aşağıdan alımlar, yukarıdan satışlar yapıyorum.
Benim portföy ortada. Gizli saklım yok.
İşlemlerim de ortada. (Ki iyi takip etmişsin)
Sadece 2 banka var elimde, akbank ve İşC.
Yapacağımı da yazayım tam olsun,
Dolar yükseldikçe yavaş yavaş dolar bozacağım,
Akbankta 4.83 e kadar aldım, altına inerse alacağım.
İşC de 4.99 ve altında pasif alım emirlerim duruyor.
Her şey ortada yani.
-
Dolar naapsamki diyor şimdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri