XBANK AYLIK büyük resim......
bankacılık endeksine baktığımızda büyük resimde bariz bir şekilde dip çalışması yaptığı görülüyor ve dip çalışmasında 1 ayı tamamlamış tepelerden dönüş 2-3 ayda gerçekleşirken dipten dönüşler 5-6 ayı bulabiliyor ancak sabrı olan için büyük resim asla yanılmaz büyük kazandırır ki garan 12,00 civarlarında arkadaşlara büyük resimde tepede olduğunu 6-12 ay bekleyebilene büyük kazandıracağını söyledim ancak 6-12 ay beklemek kolay değil bende bekleyemem doğrusu ama bekleyebilenler vardır bu büyük bankaların büyük resmi .....
şimdi alttaki ikinci grafik ise xbank la endeks30 kolaresyonu işte burda büyük bir fırsat gördüm paylaşmak istedim
endeks 30 geçmiş 20 yıllık tarihinde sadece 2 dönem endeks30 un üzerinde seyretmiş birincisi 2018 yılında 1 xbank kontratı 0,91 endeks30 kontratı alırken sonra yukarı gidişte bu makas kapanmış 1 xbank kontratı 1,21 endeks konratı alarak karşılıklı arbitraj-risksiz işlemde yani endeks short xbank long pozlarda % 30 getiri sağlamış buna 10 kaldıraç eklerseniz % 300 lere yakın getiri demek teminata göre şimdi yine aynı makas açılmış 1 xbank 0,91 endeks kontratı yapmaktadır buda ne demek bankacılık endeks 30 a göre en az % 20 iskontolu işlem görmesi demek tabi yine 1,21 lere çıkacak diye bir garantisi yok ancak velakin ben banka almak istiyorum ama stopda yapmak istemiyorum nasıl sigorta yaparım diyen olursa mesela akbnk -garan-işbank gibi büyük bankalarda long karşısına endeks short yapılarak hem riski düşürüp hemde makasın kapanmasına oynanabilir tabi dediğim gibi hiç bir şeyi garantisi yoktur borsada bu bir arbitraj amaçlı kulanılabilir
TABİ BUNUN HİÇMİ RİSKİ YOK ELBET VAR ALDIĞINIZ BANKA BEDELLİ AÇIKLARSA BEDELLİ SÜRESİNCE KÖTÜ PERFORMANS SERGİLER BÜYÜK İHTİMAL

[/IMG]

[/IMG]
Yer İmleri