Sayfa 380/1001 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Ekip İş Yatırım'dan da yüksek işlem yapıp karartma yapıyorlar bence.

SPK pasta börek işi ile sokaktaki vatandaşın işi olmadığı için çok ses etmiyor diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. yeşil kanaldaki trend içinde yükselişe devam ediyor bu şekilde devam ederse ilk önemli direnç kırmızı yatay çizgideki yaklaşık 1300 ler civarı bu analize göre, ytd...

https://invst.ly/s1pzx

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    endeks yarın trendlerden kesişiyor. dolarda yarın indikatörlerden kesişiyor.
    yine ayarlanmış gibi görünen bir gün olabilir. yoksa yarın bi müjde mi gelecek !

Müjde geldi bile. Doğalgaz bedava olacak diye algı kasan yandaş şerro gazeteci müsveddesine inat millete girecek %15 lik doğalgaz zammı geldi. Gelen kazığın bin misli şerro gazeteci müsveddesi ve ona inanan angutlara girsin.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ekip İş Yatırım'dan da yüksek işlem yapıp karartma yapıyorlar bence.

SPK pasta börek işi ile sokaktaki vatandaşın işi olmadığı için çok ses etmiyor diye düşünüyorum.
    Bugünkü hacmin çoğunu işyatırım yapmış. Böyle bir hacimsizlikte 1095 geçildi. viop pastada diğer şort kısmı yükseldiyse biraz daha rahat longta devam ederiz.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Nası demiş Osmanlı..

Bankalar alına.. Al.
    Aldık Bayım, daha ne kadar alacağız.

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Bugünkü hacmin çoğunu işyatırım yapmış. Böyle bir hacimsizlikte 1095 geçildi. viop pastada diğer şort kısmı yükseldiyse biraz daha rahat longta devam ederiz.
    Global ve İş Yatırım bir çok hissede karşılıklı iş çeviriyor bence. İddialaşma havası veriliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. vadelide diğer taraf şort kapatmış 62.000 olmuş. Genel olarak körler sağırlar birbirini ağırlamış. tam bir yatay pastası. palaya şortçu lazım yoksa bu testereden çıkamayacaz.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Aldık Bayım, daha ne kadar alacağız.

Yarımkebce yonca da bende var 6.92 maliyet, bi hafta oldu yapıştı elime, geçen gün gitti tamda 92 den döndüydü. iki gademe kâr bulsam vericem emme herif almıy.
    heralde hamallık yaptırırlar diye korkuyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 380/1001 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •