Sayfa 295/1006 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    araba fiyatlarına bakıyorum kafam bozuluyor laptop alayım bari diyorum en dandiği beş bin olmuş evlere bakıyorum bahçe duvarı manzaralı bahçe katı olmuş 500k en sonunda yeşil soğana bakıyorum her gün daha rekabetçi olduğunu görerek geleceğe yönelik umudum artıyor ferahlıyorum
    araba alsaydık ÖTV indiriminden geçen sene MK %100'dü

2.  Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Aynen bunun gibi;
    Odea 366 gün enflasyon korumalı 14
    Sıfır Stopaj.
    bu oranlarla uzun vadeli şu ortamda biraz enayi avı gibi geliyor bana

YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Buradaki belirsizlik risk primi. Odeadakiler dahi tam olarak enflasyon primi oranını bilemiyorlar
    Açıklanan 11 Gerçek 40

Devlet işleyişinde bağımsız bölüm kalmamış,
    Herşey ve Herkes tek kişinin ağzına bakıyor,
    Tam biat kültürü,
    İş bu oldukça, prim artı 2 bile olsa 14'ü geçemez.

4. ICBC TURKEY

30 K usd
    32 gün,temdit,%2...

5. Usd de 32 gun 1.75 - 2.00 altina paranizi kesinlikle baglamayin veriyorlar cunku Allah Allah diyorlar hatta

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Açıklanan 11 Gerçek 40

Devlet işleyişinde bağımsız bölüm kalmamış,
    Herşey ve Herkes tek kişinin ağzına bakıyor,
    Tam biat kültürü,
    İş bu oldukça, prim artı 2 bile olsa 14'ü geçemez.
    Bunu görünce aklıma geldi, bir kaç gün önce hesapladım, geçen sene haziran -temmuz ayında aynı iki marketten farklı alışverişlerim var. Sadece gıda değil, kırtasiye, temizlik, yapı malzemesi, elektronik. Ayrıca aynı dönemin 6 farklı çeşit faturası elektrik , su , cep tel, doğalgaz, internet vs.

Enflasyonda bir ağırlıklı ortalama sistemi kullanıldığını vs. biliyorum. Ama ben çok kaba ortalama aldım. 15 aylık süreçte.

Ürünlerde ortalama artış %42,6 - 15 ayda. yıllıklandırılırsa çok kabaca 34 civarına geliyor.

Bir tek ürün bile %10 altında artmamış 54 farklı kalemde. Sadece 2.50 liraya aldığım 5 litrelik içme suyu iki üç gün önce hesaplarken hala 2.50 idi.

Tabi bunun içinde otomobil, konut vs. gibi %100 'ü aşan oranlarda artanlar yok. O yüzden ben de yaklaşık %40-45 civarında
    olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca şunu farkettim bir çok gıda ürününde fiyatlar artmış, aynı zamanda gramajlar düşmüş. Orada da gizli bir enflasyon var farkedilmeyen
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. yeşil soğan her gün 1 kuruş 1 kuruş artıyor bu sefer çaktırmadan yükselmeye çalışıyor

8. Benim hesabim da 40 cıkiyor.
    Market fislerinin bazilarini ilerde karsilastirmak icin saklama gibi bir aliskanligim var...
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bunu görünce aklıma geldi, bir kaç gün önce hesapladım, geçen sene haziran -temmuz ayında aynı iki marketten farklı alışverişlerim var. Sadece gıda değil, kırtasiye, temizlik, yapı malzemesi, elektronik. Ayrıca aynı dönemin 6 farklı çeşit faturası elektrik , su , cep tel, doğalgaz, internet vs.

Enflasyonda bir ağırlıklı ortalama sistemi kullanıldığını vs. biliyorum. Ama ben çok kaba ortalama aldım. 15 aylık süreçte.

Ürünlerde ortalama artış %42,6 - 15 ayda. yıllıklandırılırsa çok kabaca 34 civarına geliyor.

Bir tek ürün bile %10 altında artmamış 54 farklı kalemde. Sadece 2.50 liraya aldığım 5 litrelik içme suyu iki üç gün önce hesaplarken hala 2.50 idi.

Tabi bunun içinde otomobil, konut vs. gibi %100 'ü aşan oranlarda artanlar yok. O yüzden ben de yaklaşık %40-45 civarında
    olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca şunu farkettim bir çok gıda ürününde fiyatlar artmış, aynı zamanda gramajlar düşmüş. Orada da gizli bir enflasyon var farkedilmeyen
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 295/1006 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •