Sayfa 396/1001 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Normalde komplolara hiç prim vermem lakin çok ciddi pirelendiren olaylar başıma geldi. Ama kurum yapı kredi değildi.
    bende bazen aktifden işlem filan yazıyorum.
    okey için pencere geliyor,
    okeyliyorum.
    o anda bi kademe terzoya yatırıyor vadeliyi,
    ve işlem gerçekleşiyor bir kademe zararla.
    bir iki kere oldu.

bunu yapabilmesi için,
    ebrokır işlemi, palanın bilgisayarı üzerinden geçmeli,
    kademelerin sahibi pala olmalı,
    1 adım ve iki lota tenezzül etmeli. Belki de kaç lot olduğunu göremeiyordur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    İki tane hareketli ortalama veya MACD ile çok daha sağlıklı sinyal verebilecek grafikler daha basit ve kullanışlı.

"correlation does not imply causation" yani "korelasyon nedensellik ifade etmez"

"Kötümserler elbette haklı çıkar ama o zamana kadar iyimserler para kazanır" diye bir söz var.

Yeni arkadaşlar; üstad dedikleri bir görünüp bir kaybolan,
    gaz verip verip sonra tam kırılım günü veya gecesi kaybolan üyeleri şöyle bir hatırlasınlar.

Burada kimse para kazandığı sistem veya grafiği paylaşmaz.
    Uyanık olun.
    Kimsenin aklıyla para kazanamazsınız.
    bazen GRAFİKLE analiz yapabilmek körebe oynamaktan daha iyi dir derim

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Normalde komplolara hiç prim vermem lakin çok ciddi pirelendiren olaylar başıma geldi. Ama kurum yapı kredi değildi.
    ben de bazen şüphelenmiyor değilim.. normalde (her aracı kurumda belki yoktur ama) büyük olanlarda ve özellikle piyasa yapıcı olanlarda "trading desk" kurumun kendi adına işlem yapıyorlar.. spk mevzuatına göre benim portföyümün bilgi güvenliği kapsamında bu traderlarla asla paylaşılmaması gerekiyor ama ne kadar uyuluyor bilemiyorum.. ciddi bir şüphe.. yani kurum içinde asla bilmemesi gereken kişilere "tip" verilmemesi gerekiyor.. ama uyulduğunu pek sanmıyorum.. olay bir sigara veya kahve molasına bakar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,744
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bu dolar düşmezse
    Macd yi indikatör listesinden sileceğim
    Kendi sistemim daha iyi şu anda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    macd yi de bollinger i de stochastik i de ya da tüm göstergeler hepsi bir yalandan ibaret.
    bunu yazan ben 2000 li yılların başından itibaren teknik analiz yapan hatta web sitesi kurup yıllarca teknik analiz grafik filan yayınlayan biriydim.
    diyorum hacı dayı bu işler tamamen yalan...

adam parayı bastırıp grafiği çiziyor. ve senin görmeni istediği bir sinyal oluşturuyor. sende onu görüp ahanda macd al verdi ahanda cci aşırı satıma girdi filan gibi çıkarımlar yapıyorsun. ama işte aslında öyle değil.

adam çiziyor parayla senin görmen gerekeni. senin tahminde bulunmanı istiyor..
    tutarsa artık...

mevzu bu yani. ben yıllardır teknik analiz yapmayı bırakmaya çalışıyorum. kanıma girdi bırakması zor..
    yalan olduğunu bile bile teknik analizden kopamıyoruz.

tabi şu var : fala inanma falsız da kalma derler ya. işte o hesap "teknik analize inanma, ama teknik analizsiz de kalma"

kesin olan şu ki ; tekniği grafiği filan çizen YEGANE GÜÇ PARA dır...
    tek güç PARA dır.
    gerisi yalandır...

bitti. nokta...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. dün açtığım longları kapattım. izlemeye geçmek lazım.

6. endeksi 20 günlük ortalama üstünde tutamıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    macd yi de bollinger i de stochastik i de ya da tüm göstergeler hepsi bir yalandan ibaret.
    bunu yazan ben 2000 li yılların başından itibaren teknik analiz yapan hatta web sitesi kurup yıllarca teknik analiz grafik filan yayınlayan biriydim.

adam parayı bastırıp grafiği çiziyor. ve senin görmeni istediği bir sinyal oluşturuyor. sende onu görüp ahanda macd al verdi ahanda cci aşırı satıma girdi filan gibi çıkarımlar yapıyorsun. ama işte aslında öyle değil.

tutarsa artık...

mevzu bu yani. ben yıllardır teknik analiz yapmayı bırakmaya çalışıyorum. kanıma girdi bırakması zor..

tabi şu var : fala inanma falsız da kalma derler ya. işte o hesap "teknik analize inanma, ama teknik analizsiz de kalma"

tek güç PARA dır.
    gerisi yalandır...

bitti. nokta...
    indikatörleri ben de kullanmam. destek ve dirençleri çizerim.
    onun dışında bollingeri diğer indikatörlerden ayırırım. onu da günlük trade ederken saatlikte baz alırım.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku

tutarsa artık...

tek güç PARA dır.
    gerisi yalandır...

bitti. nokta...
    O zamanda bir dediğin bir dediğini tutmuyor diyorlar.
    Dolarda günlük sinyalim saat 9 da döndü alıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 396/1001 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •