2.34,tavan 2.44,bakalım tavan yapacakmı.
2.34,tavan 2.44,bakalım tavan yapacakmı.
2.34 yaptıktan sonra tekrar geri geldi,eğer gitmezse yine 2.20 olacağa benziyor,son zamanlarda bayağı uyuzlandı,bedelli öncesi böyle değildi,neyse 3/1 cıvarını geri gelir diye 2.32 postaladık gittik...son 3 bedelliye katıldım,megap beni çok yormuştu ondan paçayı yırttık bir miktar kaldırdık,şimdi atlas ve bu kaldı,bu ikiside bugün hareketli.
Bu hisse,bizi sırtından atmayınca koşmaya başlamıyacak galiba.?.
Atlası fiili dolaşım oranı % 100 Olmuş..Megap da yatırım teşviği haberi ile uçtu gitti...Her ikisi de,bence tehlikeli.
TSGYO Uyumaya devam ediyor.Bir süre daha 2.20 de bizi süründürecek sanki.
BEDELLİ İLE GELEN yaklaşık 200 milyon ve totalde 240 milyon borç bakalım halka açıklık %10 herşeye gebe endekste bozulma ve jeopolıtık sıkıntılar olmaz ise grafiğin hakkını verir
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
2.30 üstünde kaldığı sürece yön yukarı...Afyoumda bugün %6 yaptı,4 sınırında pinekliyordu epey zaman,bugün uykudan uyandı 4.28 yaptı.
TSGYO da bedelli,Rüçhan olayı dün bitti.Dolayısı ile bela da..Hisse fiyatı da bugün 2.28 - 2.36 Arasına sıkıştı kaldı..Tavan çektirmek için Milletin tamamen dökülmesini bekliyorlar sanırım..Benim Portföyün çoğu bunda olduğu için mecburen bekliyorum..Diğerlerinden kazandığım birşey yok,Arada döner ayran parası çıkıyor,hepsi o..:-))
Ne demişler;Para,Parayı çeker.:-))
Tsgyo dan 1000.TL Kalırsa,Sana da iskender Kebap ısmarlarım,Sözüm olsun..:-)
Yer İmleri