Sayfa 240/398 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 3179 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Kağıt hem çıkıyor.
    Hemde kimse memnun değil .
    Biraz garip.
    Kalanlara bol kazançlar tavandan verdim.
    Alanda kazansın.
    Sarkarsa tekrar alırım.
    Daha güzel kağıt yok ama her zaman al fırsatı veriyor diye düşündüm.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kendi adima 12.75 maliyet var ve 3 sene olacak...mevcut kari 3 seneye bolunce kacan firsatlari gorunce bu fiyatlar kurtarmiyor...20 tl uzerine atmasi lazim...soyguncu bunu yaparmi tahmini zor..

Ben bugün sattım arkadaşlar düşerse tekrar alırım Allah bereket versin şükürler olsun ki çok bekletim ama utandirmadi
    $ yükselmesi endeksin durumundan dolayı çok kişinin sattığını düşünüyorum.
    Burdan çıkıp başka bir hisseye girdim bakalım
    Bekleyen arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
    Sayın Rex inşallah sende istediğin fiyatdan satarsın o çok emek verdi çok bekledi
     Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Ben şöyle düşünüyorum herkesi 18-20 li fiyatlari gostermi yecekler korkutup milletin elinden malı alacak diye düşünüyorum
    Yanilabilirim.

ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Ben bugün sattım arkadaşlar düşerse tekrar alırım Allah bereket versin şükürler olsun ki çok bekletim ama utandirmadi
    $ yükselmesi endeksin durumundan dolayı çok kişinin sattığını düşünüyorum.
    Burdan çıkıp başka bir hisseye girdim bakalım
    Bekleyen arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
    Sayın Rex inşallah sende istediğin fiyatdan satarsın o çok emek verdi çok bekledi

En büyük sıkıntı yarın armada ve arena çok çıktı düşüşe geçtiğinde buda çok çıkmış gibi uyarsa gör bak en önde koşusuna umarım öyle olmaz ama illaki düzeltme gelcek onlara

4.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    En büyük sıkıntı yarın armada ve arena çok çıktı düşüşe geçtiğinde buda çok çıkmış gibi uyarsa gör bak en önde koşusuna umarım öyle olmaz ama illaki düzeltme gelcek onlara
    aslında indesin hareketi yeni başladı çanak oluşumu tamamlandı ve tavan geldi ama dediğiniz gibi bir anda rüzgar tersine dönebilir... ama orta vadeli hedefinden şaşırtacak bir durum olmaz... bistin hareketleri bence daha önemli indes için...çünki hiç bir zaman bilişim sektörünün diğer kağıtlarını dikkate alan bir tahta değil... bugünki hareketi diğer bilişim şirketleri ile alakası yok bence....

5. ytd.

6. Para kaybetmek değilde sen kac yil bekle 14 e gelince zararı kurtardim diye sat.sattigim fiyatlara gelince tekrar alacam ama yok eger basini alip giderse beni kanser eder bu hisse

7.  Alıntı Originally Posted by ibay68 Yazıyı Oku
    Para kaybetmek değilde sen kac yil bekle 14 e gelince zararı kurtardim diye sat.sattigim fiyatlara gelince tekrar alacam ama yok eger basini alip giderse beni kanser eder bu hisse
    Bileciklere güven olmaz yarin bı bakmisin sukretmissin almadığına maalesef böyle ama el mahkum umut

Bence spek geçen hafta dan itibaren hisseyi topladı bundan sonra yön yukarı olacaktır özellikle de bugün endeks ve $ hareketi daha bitmedi gibi ben birçok kişinin korkup sattığını düşünüyorum.

Sayfa 240/398 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •