Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8004 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    her gün yeni bir heyecan.. bir çok arkadaş çıksın veya düşsün diye dua ediyor..

benim isteğim ise çok daha sade: 30 hisse aynı oranda artmasın veya aynı oranda azalmasın.. farklılıklar olsun.. hatta abartı farklılıklar olsun.. evet..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    her gün yeni bir heyecan.. bir çok arkadaş çıksın veya düşsün diye dua ediyor..

benim isteğim ise çok daha sade: 30 hisse aynı oranda artmasın veya aynı oranda azalmasın.. farklılıklar olsun.. hatta abartı farklılıklar olsun.. evet..
    O zaman şu halde tam sizin istediğiniz ortam var diyebilir miyiz? Mesela bankalar pandemi dibinin bile altındayken Bim, Tcell gibi kağıtlar pandemi düşüşünü düzeltme olarak görüp çıkış trendine devam etti. Bu yeterli oluyor mu?

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    O zaman şu halde tam sizin istediğiniz ortam var diyebilir miyiz? Mesela bankalar pandemi dibinin bile altındayken Bim, Tcell gibi kağıtlar pandemi düşüşünü düzeltme olarak görüp çıkış trendine devam etti. Bu yeterli oluyor mu?
    eskiden bimas hiç ilgilenmediğim bir kagıttı.. ama artık sürekli işlem yapıyorum vadelisinde.. %12 ağırlığı var..

tcell sevmiyorum.. ama evet.. genel olarak istediğim bir ortam var..zaten bankaları çıkarttığında 23 hisse kalıyor.. banka yerine xlbnk pozu açıyorum bazen. bankalar genelde tandem giderler.. 23 hisse içinde 5-6 hisse ile +/- ekstremleri ve değişimleri yakalamak mümkün oluyor genelde..zaten xu030 içinde en çok yukselen 5 ve en çok düşen 5 'i uzun süreli takip edin.. bir şablon çıkıyor..

tavsiye değildir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    eskiden bimas hiç ilgilenmediğim bir kagıttı.. ama artık sürekli işlem yapıyorum vadelisinde.. %12 ağırlığı var..

tcell sevmiyorum.. ama evet.. genel olarak istediğim bir ortam var..zaten bankaları çıkarttığında 23 hisse kalıyor.. banka yerine xlbnk pozu açıyorum bazen. bankalar genelde tandem giderler.. 23 hisse içinde 5-6 hisse ile +/- ekstremleri ve değişimleri yakalamak mümkün oluyor genelde..zaten xu030 içinde en çok yukselen 5 ve en çok düşen 5 'i uzun süreli takip edin.. bir şablon çıkıyor..

tavsiye değildir..
    Xbank ve xlbank vadelilerinde açık pozisyon sayısı inanılmaz düşük. İstediğiniz zaman gerçekçi kotasyon bulabiliyor musunuz?

Xbank ve xlbank vadelilerinde açık pozisyon sayısı inanılmaz düşük. İstediğiniz zaman gerçekçi kotasyon bulabiliyor musunuz?
    kotasyon spread mevzusu biraz sıkıntı ancak çok düştüğünde veya çok yukseldiğinde artık çok fazla önem vermeden açıyorum.. kısıtlı miktarlar zaten.. ve ekstrem hareket olması lazım..

xlbnk 'in spot değeri belli. vadeli teorik rakamı kendim hızlıca hesaplıyorum. ona göre rekabetçi olup olmadığına karar veriyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,286
    XLBNK 12. AY aps %80 i bende
    10. ay % aps 10 bende
    tahtaya al-sat yaz alıcıda satıcıda bulunur.
    spread boşluğu biraz karın ağrısı yapıyor. ağrıya alışınca bişey olmuyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •