bangaldeş nasıl bir ülke ki, bangaldeşliler türkiyeye gelsin. ben bangladeşli hiç görmedim. bence şeriatla yönetilen ülkeler harici hiç kimse türkiyeye gelmez. din baskısı olmasa araplar bile türkiyeye gelmez.
bangaldeş nasıl bir ülke ki, bangaldeşliler türkiyeye gelsin. ben bangladeşli hiç görmedim. bence şeriatla yönetilen ülkeler harici hiç kimse türkiyeye gelmez. din baskısı olmasa araplar bile türkiyeye gelmez.
Anadolu lisesinde okurken 80 li yıllarda Bangladeşli bir ingilizce öğretmenimiz vardı. Adam hintli görünümünde olup anadili ingilizce olan biriydi.İyi ve düzgün bir insandı. Bir de İtalyada cüzdanımı çalan hırsızı yakaladığımda 4 tane hırsız bana tekme tokta dalmıştı bir bangladeşli benimle birlikte kavgaya girişip adamları un ufak etmiştik.Sonrasında başıma bi iş gelmesin diye bizimle otele kadar yürümüştü.
Bangladeşli tanıdığım 2 kişi oldu hayatımda. Olumlu düşünürüm o ülke vatandaşları ile ilgili. Bize gele gele müslümanın da en kazması geliyor tabiki. Hele doğu anadolu sınırlarında giren afganistan ve pakistanlılar endişe verici.
Ülke olarak nereye doğru yol alıyoruz? Endişe duymamak zor
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Çok sevdiğim Afgan arkadaşlarım var.
Hiçbirinden kötülük görmedim. Evlerine misafir gittim, çok misafirperver insanlar. Omuz omuza kavga etmedikama beraber vakit geçirmekten hep keyif aldım.
Yaşadığım şehirde de bir çok Afgan mülteci var. Kimseye karışanını görmedim, hepsi kendi halinde. Durumları ne kadar zor olsa da bir tane bile Afgan dilenci görmedim.
Zaten gelenlerin çoğu Taliban'ı sevmediğimden, Taliban'dan kurtulmak için geliyor.
Saygılar
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
stratejilere devam..
İş yatırım- eylül-
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20200908173308429_1.pdf
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Mülteci konusunu desteklediğim için yazmadım. Bu konuda sizinle aynı görüşteyim. Sadece Afganistanlılar hakkında düşündüklerimi yazdım.
Saygılar
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri