Hep dedim yine diyorum burası shortların parasını çarpma yeri. Adamların tek amacı shortların parasını almak. Bilmiyorum artık sıkııntıları gecmise mi dayanıyor ama yer gök birleşse gene gözleri shortları sıkıştırmakta.. Koklatmıyor adamlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskiden bimas hiç ilgilenmediğim bir kagıttı.. ama artık sürekli işlem yapıyorum vadelisinde.. %12 ağırlığı var..
tcell sevmiyorum.. ama evet.. genel olarak istediğim bir ortam var..zaten bankaları çıkarttığında 23 hisse kalıyor.. banka yerine xlbnk pozu açıyorum bazen. bankalar genelde tandem giderler.. 23 hisse içinde 5-6 hisse ile +/- ekstremleri ve değişimleri yakalamak mümkün oluyor genelde..zaten xu030 içinde en çok yukselen 5 ve en çok düşen 5 'i uzun süreli takip edin.. bir şablon çıkıyor..
tavsiye değildir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Oraya kadar gitmeye bile gerek yok. Almanya'da 3 milyon civarı Türk nüfus var. Yaklaşık 5-6 yıl önce U-19 U-20 dünya kupası gibi bir organizasyonda kanallar arasında zap yaparken takılmıştım. Alman milli takımının sahadaki 11 oyuncusundan 10'u Türk isimleriydi. Bizde 84 milyon tane Türk var adamların 3 milyondan çıkardığı cevheri çıkaramıyoruz.
Yazıldı mı, bilmiyorum. Oxford un çalıştığı aşı deneme aşamasında iken, denekte oluşan hastalıklar sebebiyle rafa kaldırılmış...
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
Yer İmleri