Sayfa 539/993 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

  1. #4305
    Saglamcilar neden thy almiyoruz fiyati cok uygun degil mi sizce

  2. Üstadlar;

    Sabancı Holding, CarrefourSA'nın 700.000.000,00 TL Hisse Verileri tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 595.755.646,04 TL tutarında azaltılarak 104.244.353,96 TL'ye düşürülmesine ve bu sermaye azaltımı ile eşzamanlı olarak 1 Kuruş nominal değer üzerinden tamamı nakden karşılanmak üzere toplam 23.529.411,76 TL tutarda sermaye artırımı yapılarak çıkarılmış sermayenin 127.773.765,72 TL'ye artırılmasına; bu sermaye artırımında mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kısıtlanmamasına ve yeni pay alma haklarının 1 TL nominal değerli pay için 17 TL fiyatla kullandırılmasına karar verildiği duyuruldu. Sabancı Holding, CarrefourSA'nın eşzamanlı sermaye artırımı ve azaltımının tamamlanmasıyla birlikte, CarrefourSA sermayesindeki payının en az %59,08 seviyesine ulaşmasını öngörüyor.
    Carrefoursa'nın sermaye artırımına Carrefour katılmayacak, haklarını Sabancı Holding kullanacak.
    Carrefoursa'nın yapacağı bedelli sermaye artırımına şirketin Fransız ortağı katılmayacak. Fransız ortağın rüçhan haklarının tamamı Sabancı Holding tarafından kullanılacak ve Sabancı'nın şirketteki payı artacak.

    Sabancı Holding tarafından dün akşam KAP'a yapılan açıklamaya göre Fransız ortak Carrefour sermaye artırımında yeni pay alma hakkını bedelsiz olarak Sabancı Holding'e devretti. Carrefour'un yeni pay alma hakkının tamamını kullanacak olan Sabancı Holding'in şirketteki payı böylece %50.61'den en az %59.08'e yükselecek. İki ortağın Carrefoursa'da toplam %96.63 payı bulunuyor.

    Carrefoursa 1.3 milyar lira tutarındaki geçmiş yıllar ve dönem zararının bilançoda yarattığı açığı kapatmak için geçen ay bedelli sermaye artırımı yapma kararı aldı. Şirket bu sayede bilançoya en az 400 milyon lira fon girişi sağlayacak.
    Bunların Türkçe'si nedir? Bilal'e anlatır gibi açıklayacak biri var mı acaba?

    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...40ee56930f0024

    Şirketin halka açık kısmı %3,37.
    Bu kadar az payın dolaşımda olması ve anladığım kadarıyla bedelli arttırımı yapacaklar o zaman sizce KENT'te ki gibi bir ralli/balon olur mu? O treni kaçırdık buna binelim madem.

  3. #4307
     Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Üstadım işletme bilgimiz var. Ekonomist değilim yada uzman. Kendi çapında çok çok çok küçük yatırımcıyım.
    Ama her zaman öğrenmeye inanırım. İlla ki bakacağım. İş bilenden bir şeyler öğrenmek hayat felsefemdir
    İlk başta biraz tekliyorsun. çok üstü kapalı yazıyor çünkü. zamanla ne dediğini anlıyorsun. kolay gelsin.

  4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Saglamcilar neden thy almiyoruz fiyati cok uygun degil mi sizce
    Hükumetin elinin kolunun ortaklığının olduğunu hiç bir şeye elimi sürmem. THY alacağıma PGS alırım. Hatta ikisini de almadım TAVHL topluyorum. O da havacılık sektörü. Fiyatı da çok düştü. Ayrıca temettü verimi ve sürekliliği çok iyi.

  5. #4309
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    La neyine bakcan
    Derinligine kademelerine bak

    Üstad, eti senin kemiği bizim dediysek te, migrostan karkas kurbanlık ta almıyoruz hani.

  6. #4310
     Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku

    Üstad, eti senin kemiği bizim dediysek te, migrostan karkas kurbanlık ta almıyoruz hani.
    😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  7. #4311
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Areb bugun yaparmi bir guzellik onurum
    Yuru mk arebi yuru

  8. #4312
    9.15 ten areb aldim
    Bu riskli uzak durun

Sayfa 539/993 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •