Sayfa 481/1001 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Sayın Bozkurt geçmiş olsun, Cenab-ı Allah şifa versin

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hepten bırakmak lazım bu işlerde kazanılan para bi şekilde senden çıkıyor olmalı.
    Kızım 10 yaşında ve sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyordu,biz farkedemedik tesedüfen skolyoz olduğunu yeni öğrendim. iki gündür gitmedik doktor kalmadı hepside ameliyat diyor. moral sıfır şu anki ruh halim tabana yapıştım o derece yani
    Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda evladınız şifa bulur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

bozkurt dostum geçmiş olsun

biraz araştır bencede şahitin dediği gibi. ameliyatsız bi çözüm bulunur umarım

4. Pivotumdu, geçince turboya taktı. Pala bugün beleş ekmek dağıttı Allah razı olsun nenemden
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1232 de kan gövdeyi götürüyor, kaç bin lot işlem geçti öyle?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hepten bırakmak lazım bu işlerde kazanılan para bi şekilde senden çıkıyor olmalı.
    Kızım 10 yaşında ve sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyordu,biz farkedemedik tesedüfen skolyoz olduğunu yeni öğrendim. iki gündür gitmedik doktor kalmadı hepside ameliyat diyor. moral sıfır şu anki ruh halim tabana yapıştım o derece yani
    Geçmiş olsun hocam, Rabb'im yavrumuza şifa versin... Ameliyatsız tedaviyi sonuna kadar zorlayın hocam, çünkü ameliyatın ehil ellerde yapılması çok önemli... Korse tedavisi uygulanabilir, hatta bir spor hocasıyla konuşup soruna dair neler yapılabileceği konuşulabilir.

6. Biraz AL SAT oldu hacim yaptılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Pivotumdu, geçince turboya taktı. Pala bugün beleş ekmek dağıttı Allah razı olsun nenemden

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    gündüz 23 civarı ek longlar gelmiş. geceden yazmıştım. asıl 20 altındaki mallar yine gelmemiş

longlar flat oldu 35 üzerine yavaştan short

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gündüz 23 civarı ek longlar gelmiş. geceden yazmıştım. asıl 20 altındaki mallar yine gelmemiş

longlar flat oldu 35 üzerine yavaştan short
    işimiz gücümüz yok sallıyo demesinler diye birde foto atıyoruz.

Sayfa 481/1001 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •