Dua edelim.. Asagi kirmasin.. Surekli sikisiyor ama asagi sikisiyor.. [emoji1787]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dua edelim.. Asagi kirmasin.. Surekli sikisiyor ama asagi sikisiyor.. [emoji1787]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar sevgili @laguna
işlem hacimleri düştü baskı devam ediyor maalesef,2 bankanında performansı baskı yüzünden kötü,kafalarını kaldıramıyorlar hemen çakıyorlar.
Akbank 4 lü fiyatlara garan 6 lı fiyatlara alıştı.İyice sıkıştı bir yöne kırılım yaşanacak.
Söylenti oldu enerjiler bugün çoğu tavan.Bankalara da bir çok iyi haber lazım yoksa bir nane olacağı yok.Her fırsatta citi gömmeye devam ediyor.
Endeksin %1 yükseldiği günde eksi kapamak böyle kağıtlara tam küfürlük hem de yedi ceddine))
Bu arada paramin 4te 1 iyle Akbanktayim. İlk alimi sanirim temmuz gibi ufaktan yapmistim 5.80di. Ala ala ortalamayi 5.07ye cektim. 4te1 buradayim, herkese bol şans. Bugün 11.50lerde eski aşkim ipege goz kirpayim dedim, elim biraz agirdir, alayim diye bakarken tavana gitmis nasiplenemedik malesef.
Yer İmleri