Fonetciler piston aşağı bence
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar büyük paralarla girilmez bu asansör kağıtlara dostlar. Ne yaptınız kardeşim. Maksimum 5-10 bini geçirmeyin heyecan arıyorsanız.
hala gecerlidir...ytd
Yarin da taban...Net ytd
Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...
Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.
Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.
Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.
Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.
Yer İmleri