Originally Posted by THUNDERBOLT Bilişimler yazılımlar gidiyor diye girenlere kötü oldu. Çok gaddar bir tahta yapıcısı var. Bekliyoruz Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir şaka gibi her seferinde aynı senaryo yuzde 7 ciz yuzde 3 ver ertesi gün, kimle sıkıntısı var acaba ?
Originally Posted by bugur şaka gibi her seferinde aynı senaryo yuzde 7 ciz yuzde 3 ver ertesi gün, kimle sıkıntısı var acaba ? Benle olduğunu zannetmiyorum[emoji4] Sonuçta 6 aydır burdayım. Ha varsada benim sıkıntım yok. Kısacıları sevmiyor.Oyle düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by THUNDERBOLT Benle olduğunu zannetmiyorum[emoji4] Sonuçta 6 aydır burdayım. Ha varsada benim sıkıntım yok. Kısacıları sevmiyor.Oyle düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. bence bu arkadaşın sıkıntısı tüm malın sahibi ben olmalıyım gibi. bu rasyolarla komik oluyor adamın çırpınmaları
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Haftalık usd log Tl olarak tarihi zirvede kapattı. Kırması yakındır inşallah Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Forum Rules
Yer İmleri