Sayfa 266/346 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Bazı kağıtlar ederinin çok çok üstünde olup bizler daha sağlam radyoları daha güzel kagitlarda nal topladikca sinir bozuluyor.Bu birazda ekonominin kirilganligindan.Ulke hepimizin.Siyasetciler biraz birlik olsun.Disariya karşı güçlü olalım.Hukuk güçlü olsun yabancı yatırımlar gelsin.Notumuz artarken herşey iyi idi.Adamlar not dusurdukce yabancı gidiyor.Buyuk kağıtlardan çıktıkça borsada düşüyor.ortam abidik gibudik işlere kalıyor.

2. Artik 9 tl ler gorulmeli cok bekledi..

3. sn.R-E-X dün,Sizden aldığım destekle kağıdı satmadım,iyide yapmışım,sağolun.

4. Bu fiyatlar çok komik.Sadece bir aylık zaman da bana göre iflas etmesi gereken Merko gıda 1.32 'den 3.77'ye geldi.Gerçekten traji komik.Selec'in buna göre 30 lira olması lazım.4-5 AY ÖNE 8.84'DEN aldım.Düşündüğüm bütün hisseler en az % 100 gitti.Hatta bazıları % 200.Ben hala aldığım fiyata bile gelmedim.Aldığa pişmanım ama hakikaten bu fiyatlar Selec için çok çok ucuz..Umarım artık gider...

5.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Artik 9 tl ler gorulmeli cok bekledi..
    sıze guvenenler kazandı...Ancak olumsuz bir yorum üzerine satarak ben kaybettim.O arkadaşda kötü niyetli degildir ama etkileniyor insan....Kısmet diyelim..Başka kapılara yöneldik.bol sans..

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    sıze guvenenler kazandı...Ancak olumsuz bir yorum üzerine satarak ben kaybettim.O arkadaşda kötü niyetli degildir ama etkileniyor insan....Kısmet diyelim..Başka kapılara yöneldik.bol sans..
    Merak etmeyin gel gel hareketi bu
    İki üç ay sonra 4 5 lerden alabilirsiniz gerçi o zaman da kimse dönüp bakmaz buna

Şöyleki en büyük ilaç alan kim
    Sağlık bakanlığı
    Ne diyor bakanlık alacağın yüzde 30 unu iptal et yoksa hiçbirini alamazsın
    Geçen seneye göre zaten karı yüzde 15 inmiş
    Yüzde 30 daha ekle
    Yüzde 50 nerdeyse
    8 bolu yüzde 50 4 TL ederi var
    Spek düşünsün elindekini kimse almaz bu fiyatlardan
    Kişisel görüş olup yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Bu hissede potansiyelin cogu duruyor...bence gec degil...en kotu seneye 12-13 tl den satarsiniz sizin icin yeterli ise...

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Artik 9 tl ler gorulmeli cok bekledi..
    olsun artıkda kurtulayım şu sürüngenden.

Sayfa 266/346 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •