Originally Posted by Webster Nar da cikmak uzere Siz bilmezsiniz emmimim en sevdigi sey nar suyuydu Bu sene nar gormek istemiyorum nar hangisi
Originally Posted by regal1 Ben kötü yola düşmeden önce hergün lop lop para kırkıyordum. bi taraftanda ........ derdimden kafayı kaldıramıyorum. inşallah bu günlerde geçer. Ustad aynisini bana ekgyo yapti Ama sen bana ayril bundan demedin hic Bu nasil dostluk
Originally Posted by Batman nar hangisi Yok ustadim yanlis anladiniz Bildiginiz nar Emmim yaz kis sikar sikar icerdi ya Sifa derdi
Originally Posted by Batman bende AES te dustum aynı tufaya Geçmiş olsun ortak. Soğuk suyumuzu içelim artık yapacak bir şey yok Originally Posted by Webster Bahtsiz bedevi gibi olmus Cikmasaydiniz belki daha az zarar olurdu Üstadım fonları düzenliyorum. Çıkmam gerekiyordu mecbur. Neyse yapacak bir şey yok. Nazar boncuğu olsun.
Originally Posted by onur1064 tahtayı kaldıracam izleyin Hangi tahtayi Adini da verde kalkan birseyi ben kaldirdim demeyesin sonradan huyundur
Originally Posted by Batman olmaz web ustadım emmimim hatırasına saygısızlık olur çok doğru....
Originally Posted by Webster Ustad aynisini bana ekgyo yapti Ama sen bana ayril bundan demedin hic Bu nasil dostluk Üstadım, ben hala TSKB ile KILibik yaşarken. sana nasıl diyebilirim.
sıkıştı iyice https://hizliresim.com/F0dpYg
Forum Rules
Yer İmleri