Otomatik vade yenilenmesinde komisyon mu anliniyor Bilgim yoktu ilk defa duydum hangi banka bu ustadim? Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otomatik vade yenilenmesinde komisyon mu anliniyor Bilgim yoktu ilk defa duydum hangi banka bu ustadim? Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vade yenileme komisyonu diye bir şey ilk defa duyuyorum.
Hesap hareketine baktığınızda bu isim altında yapılan bir kesinti mi var?
Yoksa sizin hesapladığınız net getiri ile bankanın yansıttığı net getiri arasında fark mı var?
İkinci seçenek ise getiriyi siz yanlış hesaplamış olabilirsiniz.
Şunu unutmayalım 2020 yılında Şubat 29 çektiği için getiriyi hesaplarken 365’e değil 366’ya bölerek hesaplama yapmalısınız .
Ben hesaplama hatası olduğunu düşünüyorum.
Mevduatın bankalar için çok önemli olduğu bir dönemde hiç bir banka vade yenileme komisyonu alarak kendi ayağına kurşun sıkmaz.
Sonucu bildirirseniz sevinirim. Merak ettim doğrusu.
Selamlar .
Evet sanıyorum bu nedenle kaynaklanmış olabilir. Ona dikkat etmedim. Çünkü 2020 yılında ikinci kez vadeli mevduat yaptım. Örneğin şubat ayının beş yılda bir 29 çektiği hiç aklıma gelmedi doğrusu. Teşekkür ederim. Ama asıl takıldığım konu vade sonunun hafta sonuna denk gelmesi. Bu kişinin elini kolunu bağlamaktan başka bir şey değil. Bence bu bankanın hatası bir yazılm ile rahatça çözülebilecek bir durum.
Yer İmleri