Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Evet küçük sınıfta clio gayet iyi. C max da kötü bir araç. Yaya güvenliğinden filan da puan kiriluyor bu testte ama egea baya kotu izleyebilirsiniz kabinden 60 la kaza yaparsanız kesinlikle çıkamazsınız gibi duruyor çok şaşırdım nasil boyle bir araci piyasaya sürdüler. O kadar muhendis çalışıyor testte ne alacağı bellidir yani tasarım bittiğinde. İlginç. Clio da makyaj ve kasa değişimi sonrası düzeldi ilk başta kötüydü. Golf / leon / a3 ( zaten neredeyse aynı araba ) gayet iyi onlara bakabilirsiniz c sınıfı, b sınıfında clio, d sınıfı zaten hepsi iyi denebilir.
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Herhangi bir markayı savunmak veya kötülemek için değil ama egea 3 yıldız (güvenlik donanımıyla 4 yıldız) alırken, mesela Ford c-max 3 yıldız (şahsen 5 olmasını beklerdim), renault clio 5 yıldız (ben daha düşük beklerdim) almış Euro Ncap çarpışma testlerinden...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. korkulan olurmu ?
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Olur gibi duruyor.
    bir halt olacağı yok.

4. Onay almak isteyebilir
     Alıntı Originally Posted by PEHLİVAN Yazıyı Oku

korkulan olurmu ?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Olur gibi duruyor.
    Sayın Başkan ..!!
    Neden geniş zaman yazıyon.!!
    Büyük resimde monatoryum var.!!!
    Afrika ülkesi ligine düştük.!!
    Kenya ile aynı gruptayız.!!
    Güney afrika bizden
    Bir lig yukarda.!!
    Tek adam rejimi çöktü.!!
    Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

O not yok hükmündedir
    bir halt olacağı yok.

7. Nasıl para kaybedilir? Darphane emagaza dan alışveriş yapanlara sorun. Devlet paranın üstüne yatmaz herhalde. :-)

https://www.sikayetvar.com/darphane/para

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Nasıl para kaybedilir? Darphane emagaza dan alışveriş yapanlara sorun. Devlet paranın üstüne yatmaz herhalde. :-)

https://www.sikayetvar.com/darphane/para
    Bende sipariş verdim. Benim siparişimde gelmedi sorun yok. Eninde sonunda gelecektir. Hatıra para dediğiniz şeyde aceleye gerek yok zaten bunu koleksiyon için alıyorsunuz.
    Normalde hatıra paralara çok fazla talep olmaz. en son 15 temmuz hatıra parası bu kadar çabuk tükenmişti. Sonra internet sitelerinde yüksek fiyatlarla satışa çıkarılmıştı. Bu arada ben aldığımda kişi başı bir bronz , bir gümüş para satıyorlardı. 11 adet alan arkadaş bayağı çaba sarf etmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •