Sayfa 48/295 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. Normal cerrahi maskelerin 50 adetinin fiyatının düşmesi üretimle izah edilebilir ama , antiviral maskelerin fiyat durumu öyle sanıyorum kumaşın kalitesi,özelliği ve koruyuculuğuyla izah edilmesi lazım en fazla 3 adet genellikle 1 adet satılan antiviral maskeler 20 tl nin üzerinde görünüyor.. dediğim gibi dagi iç çamaşırı filan neredeyse 50 tl altında yok. maskeyi kaça piyasaya sürecek merak konusu ??

https://www.n11.com/saglik-ve-medika...=cerrahi+maske

https://www.n11.com/arama?q=antiviral++maske

https://urun.n11.com/yikanabilir-mas...ske-P441418503

ytd değildir
    Son düzenleme : WindowsUp; 13-09-2020 saat: 14:52. Sebep: ilave

Yorulmadın mı...
    Allak kolaylık versin...
    Diğer senetleri aldığında da böylemidin...yoksa atekse özel mi...
    Alt tarafı ateks ...yıprattın kendini....
    Tamam nefes al...

Artık maskeyi seyyar simitçi bile satıyor...
    Bizim burada demirli 50 lik kutu maske 20 tl ile 25 tl arası....
    Kimse kumaş almıyor artık...yıkama zor geliyor insanlara...kimse vermez bir maskeye 40. 50 tl...herkes karnını doyurmanın derdinde....
    Bence sen arsaya geri dön...

Kendine yazık ediyorsun...
    Değer mi....
    Gidecekse gidecek zaten...
    Tevekkül yap biraz...

4. Ya gerçekten mi ? Üretim böyle oluyor işte. .arsayı unutturmak isteyenlere mutluluk sağlıyoruz burda..Turpg yi örnek verince sinirleri bozulan. .dağı nin.Sönmez nin hatek lüks filan bunları da örnek almıyor. Tilki pusuya sever ama ben k tavukların sahip çıksın zarar görmesin isterim. Forumda bana 2 gün sonra yoksun demiştin hala enerjim yerinde tasalanması. . .atekte sürekli mal tutarım. Bir miktar da artırmayı düşünüyorum. Sen kendinden bahset neden rahatsız oldun ?

YTL degildir

5. Yukarıda açıkladım antiviral maske farkını. .maske hayatın bir parçası moda aksesuarı olacak. Antiviral kumaşlardan yapılan bilimum giyim kıyafetleri gelecek 10 yılın trendi olacak..acların halini anlayacak kadar aç olduğunu sanmıyorum. .Günlük. haftalik.aylık yaptığın hayırlar veya yapmadıklarini nefsin sor..İnanç böyle bişeydir. Edebiyatını yapmak değil. .

YTL değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Uzun vadede biriktirilecek hisse. Turgg tarlası arsa olduğunda ettiği bedel borsa fiyatına yansıyorsa bunun da şerh kaldırma çalışmalarını başlatıp hakkettiği binlik revizyonu yaptirmasiyla ederini bulacağını düşünüyorum. Tabi ki patronların pasa gönlü bilir ne zaman aksiyon alacaklarını o zamana kadar kumbara misali toplamak lazım bana kalırsa... bu arada yeni başlık hayırlı olur inşallah. Tez zamanda semeresini alırız.
    Bu senette arkadaş hislere tercüman olmuştur. Benim sözüm yoktur. Nokta

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ateks

snap arkadaş arsaya geri dön dedi onu mu kıracağım,değerleme raporuna bakalım o vakit; Belki TURGG ile kıyaslanmak hafif kalır..

15. DEĞERLENDİRME
    Tesisin değerine etki eden özet faktörler:
    Olumlu etkenler:

. UlaŞım imkAnIarının kolaylığı,
    o D-100 Karayolu, Havaalanı ve Sahil yoluna yakın olması,
    . Merkezi konumu,
    ı Parselin büyüklüğü ve yapılaşmaya uygun
    şekli,
    o Tamamlanmış altyapı,
    . Bölgenin ticari ve konut fonksiyonlu projelere talep sağlayacak potansiyele ve cazibeye
    sahip olması,
    ı
    Çevresinde
    nitelikli projelerin hayata geçiyor olması,
    o Parsel üzerindeki yapıların büyük kısmının iskanlı-ruhsatlı olması,
    o Hisseli olmaması.
    Olumsuz etkenler:
    . Gayrimenkul piyasasında yaşanmakta olan durgunluk,
    o Mevcut imar durumu,
    . Parsel büyüklüğü ve imar durumu nedeniyle alıcı kitlesinin kısıtlı oIması,
    . Yapıların eski olması.

https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf

Olumlu yönlerine diyeceğimiz yok zaten, olumsuz yönlerine bir başka gözle baktığımızda ;

Değerleme raporu yazıldığındak, kojektür değişmiş durumdadır. Değerleme raporu 27 Şubat 2020 de hazırlanmıştır. Pandemi 20 Mart 2020 de ilan edilmiştir Ve yaşam tarzı,koşulları değişmiştir,konut ve yaşam alanları yeni bir felsefe kazanmıştır.
    gyo lar covid-19 sonrası yeni conseptle harikalar yeni güvenli yaşam merkezleri ve projeleri üretmeye başlayacaktır buna +++++++ diyorum.

Mevcud imar durumu kazanılmış haktır, yeni imar durumu gerçekleştiğinde bu da onun bonusu olacaktır.. buna da +++++++
    Parselin büyüklüğü bu olumsuz değil olumlu bişeydir üretilecek yeni proje proje büyüklüğü doğrultusunda itibar görecektir, alıcı kitlesinin kısıtlı olması,afedersiniz de istanbul bakırköyle emsal bir arsa varmıdır, parsel küçük olsa sıradan bir yer olurdu zaten,konuşmaya değmezdi..buna da ++++++ diyorum..
    Yapıların eski olması , ya bu değerleme şirketi ne yaptığını biliyor mu acaba, yapıların eski olması en olumlu şeydir.şöyleki bu yapılar gidecek yerine yenileri gelecek, bu durum bu şekilde sürdürülemez demektir. Buna ben+++++++plus diyorum.. bu bize yeni bir perspektife ne kadar yakın olduğumuzu ifade edecek durumdur..

Bakalım snap arkadaş beğenecek mi, beğenmeyecek mi ?onun beğenmesi/beğenmemesi çok ama çok önemlidir

ytd değildir
    Son düzenleme : WindowsUp; 13-09-2020 saat: 19:57. Sebep: ilave

8.  Alıntı Originally Posted by snap Yazıyı Oku
    Artık maskeyi seyyar simitçi bile satıyor...
    Bizim burada demirli 50 lik kutu maske 20 tl ile 25 tl arası....
    Kimse kumaş almıyor artık...yıkama zor geliyor insanlara...kimse vermez bir maskeye 40. 50 tl...herkes karnını doyurmanın derdinde....
    Bence sen arsaya geri dön...

Kendine yazık ediyorsun...
    Değer mi....
    Gidecekse gidecek zaten...
    Tevekkül yap biraz...
    Seni kırmadım arsaya döndüm,bir yorum yukarıda...

ytd değildir

Sayfa 48/295 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •